Burdur için 23 saat uyarısı! Gök gürül gürül gürleyecek

Meteoroloji tarafından Burdur ve çevresinde yarın için gök gürültülü sağanak yağış beklendiğine dair uyarıda bulunuldu. İşte detaylar...

Meteoroloji tarafından Burdur ve çevresinde yarın için gök gürültülü sağanak yağış beklendiğine dair uyarıda bulunuldu. İşte detaylar...

Yarın içerisinde Burdur ve Isparta çevresi için uyarıda bulunan Meteoroloji, 7 Ocak Pazar günü saat 10:00 ile 8 Ocak Pazartesi günü saat 09:00 arasında gök gürültülü sağanak yağış olacağını ifade etti.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın 07.01.2024 sabah ilk saatlerden itibaren Burdur’un doğusunda (Ağlasun, Çeltikçi, Bucak) kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kıyı kesimlerde hortum riski, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." denildi.

sağanak yağışkuvvetli yağışmeteoroloji uyarısımeteorolojik uyarıBurdur HaberHaberlerTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.