Burdur İl Tarım ve Orman Müdür Değişti İşte Yeni Müdür Eyüp Adıgüzel Kimdir?

Burdur İl Tarım Müdürü değişti. Bugün Resmi Gazete' de yayınlanan son karara göre, Tarım ve Orman Bakanlığın' da 44 ilin İl Tarım ve Orman Müdürlükleri'ne atama gerçekleştirildi. Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Eyüp Adıgüzel atandı. Peki, yeni Burdur İl tarım Orman Müdürü Eyüp Adıgüzel kimdir.

Burdur İl Tarım Müdürü değişti. Bugün Resmi Gazete' de yayınlanan son karara göre, Tarım ve Orman Bakanlığın' da  44 ilin İl Tarım ve Orman Müdürlükleri'ne atama gerçekleştirildi. Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Eyüp Adıgüzel atandı. Peki, yeni Burdur İl tarım Orman Müdürü Eyüp Adıgüzel kimdir.

Bugün Resmi Gazete' de Cumhurbaşkanlığına atama kararları yayımlandı. Kararlar kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığın' da 44 İlin İl Tarım ve Orman Müdürlükleri'ne atama gerçekleştirildi. Burdur İl Tarım  ve Orman Müdürlükleri'ne atama gerçekleştirildi. Burdur  İl Tarım ve Orman Müdür'ü olarak Eyüp Adıgüzel atandı.

Burdur İl Tarım Müdürü Eyüp Adıgüzel Kimdir? 11.08.1986 yılında Isparta ilinde doğdu. Eğitimini sırayla Selçuklu İlkokulu, Hilmi Dilmen Merkez Ortaokulu ve Isparta Şehit Ali İhsan Kalmaz Lisesinde tamamladı. 2009 yılında Kafkas Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinden mezun olduktan sonra Kars-Ardahan bölgesinde Serbest Veteriner Hekim olarak çalıştı. Askerlik görevini Yedek Subay olarak Eskişehir 1.Hava Kuvvet Komutanlığında Gıda Kontrol ve Hijyen Subayı Olarak Tamamladı. 2011 yılına kadar Büyükbaş Hayvan Çiftlikleri ve Yem Fabrikalarında Çiftlik Müdürlüğü ve Satış Pazarlama Müdürlüğü yapmıştır. 2011 yılının Haziran ayından itibaren Sütçüler Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünde Veteriner Hekim Olarak göreve başladı. 2016 2019 yılları arasında Şarkikaraağaç Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünde İlçe Müdürü olarak görev yapmıştır. 2019 - 2020 yılları arasında Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcısı  olarak görev yapmıştır. Evli ve 1 erkek çocuğu babasıdır.  

Burdur İl Tarım ve Orman MüdürlüğüBurdur İl Tarım MüdürlüğüEyüp AdıgüzelEyüp Adıgüzel kimdirTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.