Burdur İnsani Yardım Vakfı'ndan Gazze'ye yardım eli

Gazze için Burdur İnsani Yardım Eli resim sergisi ve stant açtı


Burdur İnsani Yardım Vakfı, Cumhuriyet Meydanı'nda resim sergisi ve yardım standı açtı. İHH üyeleri, toplanan bağışların Gazze halkına ulaştırılacağını belirterek, her geçen gün yardım faaliyetlerine devam ediyor. İHH Burdur Şube Başkanı Hüseyin Çetinkaya dernek olarak son 25 günden bu yana Gazze’de gerçekleşen saldırılara karşı bilinçlendirme ve farkındalık yaratmak için bu yardım standını kurduklarını belirterek; ‘’Kudüs ve Gazze’de yaşananları halkımızla paylaşıyoruz. Burdur halkının teveccühü olaylara karşı tepkisini bizzat hissediyoruz yaşıyoruz.'' dedi.

 

''BİZ HAKİKATEN GECELERİ UYUYAMIYORUZ''

Çetinkaya, Gazze'de yaşanan acı olaylara karşı duyarlılıklarını vurgulayarak şunları ifade etti; ''Rabbim oradaki kardeşlerimizin yardımcısı olsun, onlara güç ve kuvvet versin. Biz hakikaten geceleri uyuyamıyoruz. Şu an ölen 3 bin 500 üzerindeki çocuğun kaybı bizleri derinden etkiliyor. Cumhuriyet Bayramı’nda o güzel kutlamadan sonra tatil yaptık. Gazze’de ise Eğitim Bakanlığı okulları tamamen kapattı. Şehir haritadan silinmek için uğraşılıyor. Biz Gazze halkının yanındayız. Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Elimizden geleni dilimizle haykırıyoruz. Sizlerden de destek bekliyoruz, destek verecek olan, destek vermiş olan bütün kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. ‘’

burdur insani yardım vakfıburdur belediyesigazze yardımTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.