Burdur Yeşilova Haber - Bugün Bir Can Dost Daha Zehirlendi

Burdur'da Yeşilova Devlet Hastanesi bahçesinde hayvanın zehirlenerek öldürülmeye çalışılması büyük tepki çekti. Patili Kalpler derneği, "Bir canın canına kıyan Müslüman olamaz!" dedi.

Burdur Patili Kalpler, Yeşilova'daki Hayvan Zehirlenmelerini Kınadı


Burdur'da faaliyet gösteren Patili Kalpler hayvan koruma derneği, Yeşilova İlçesi Devlet Hastanesi bahçesinde meydana gelen hayvan zehirlenmesi olayına sert tepki gösterdi.

Dernek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yeşilova Devlet Hastanesi bahçesinde canın zehirlenerek katledilmek istenmesi haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Bu vahşi eylemi gerçekleştirenleri insanlık değerlerini sorgulamaya çağırıyoruz." ifadelerini kullandı.

Patili Kalpler, yaşanan olaylara ilişkin olarak Burdur'daki yetkililere başvuruda bulunduklarını ve olayların aydınlatılmasını talep ettiklerini belirtti.

Açıklamada, "Müslüman bir ülkede yaşanılan bu tür vahşi davranışları hatırlatmak isteriz. Bir canın, canına kıyan müslüman olamaz. Bu vicdansız kişilerin en kısa sürede yakalanarak adalete teslim edilmesini bekliyoruz." denildi.

hayvanzehirlenmetepkiBurdur Patili KalplerBurdur HaberBurdur Haberlerison dakika haberleriTürkiyeBurdurYeşilova

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.