Dilek Türkmeneli, Yeni Mahalle muhtar adaylığını duyurdu

Burdur'un Bucak ilçesi Yeni Mahalle'de Dilek Türkmeneli, muhtar adayı olduğunu açıkladı. Dilek Türkmeneli kimdir? İşte detaylar...

Burdur'un Bucak ilçesi Yeni Mahalle'de Dilek Türkmeneli, muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Yeni mahalleye yeni yüzle kadın eli değsin sloganı ile adaylığını açıklayan Dilek Türkmeneli," göreve başlar başlamaz ilk önceliğim mahalleye muhtarlık irtibat ofisi yapılması olacak. Yapılacak olan muhtarlık irtibat ofisi ile birlikte kadınların rahatça sorunlarını anlatabileceği bir ortam oluşturacağım." dedi.

Mahalledeki birlik ve beraberliğin önemli olduğunu vurgulayan Muhtar Adayı Dilek Türkmeneli, " Mahallemizde yaşayan çocuklar ve aileler için özel etkinlikler düzenleyerek, mahalle sakinlerimiz arasındaki bağı güçlendireceğiz. Mahalle sakinlerimizin hepsiyle iç içe olarak, talepleri azalarımla birlikte değerlendirip istişare ederek sorunların çözümü için gayret göstereceğim. " ifadelerini kullandı.

10 yıldır Yeni Mahalle'de ikamet ettiğini ve muhtarlığı ek iş olarak değil tek iş olarak yapacağını belirten Türkmeneli, " 7 sene esnaflık yapmış olan birisi olarak, kadınların istediği takdirde her şeyi yapabileceğini ve farklılık getirebileceğini belirtmek isterim. Mahallemize değecek bir kadın eli ile mahalleme en iyi hizmeti yapabilmek için bu yola çıktım. Başta kadınlarımız olmak tüm mahalle sakinlerimizin dertlerini dinlemek için telefonum 7/24 açık olacaktır. Mahalle sakinlerimin desteklerini bekliyorum." şeklinde konuştu.

Telefon 0546 820 80 60

Dilek Türkmeneli kimdir?

Dilek Türkmeneli, 1989 yılında Burdur'un Bucak ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğretimi Hürriyet İlköğretim Okulunda tamamlayan Dilek Türkmeneli, lise eğitimini ise Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi bölümünden mezun olarak tamamladı. 7 sene esnaflık yapan Dilek Türkmeneli, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yeni Mahalle Muhtar adayı oldu.

Dilek TürkmeneliBucak muhtar adaylarıYeni MahalleTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.