Gökyüzü Özel Bucak Koleji, 2024 LGS'de büyük başarı elde etti.

Gökyüzünde başarı tesadüf değil! Gökyüzü Özel Bucak Koleji, 2024 LGS'de büyük başarı elde etti. Öğrenciler, Antalya TOBB Fen Lisesi, Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi ve diğer nitelikli okullara yerleşti.

Gökyüzü Özel Bucak Koleji her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir gurur ve heyecanla Liselere Geçiş Sınavında (LGS) gösterilen başarılarını kutluyor. LGS sürecinde emeklerini ortaya koyan ve başarıyla bizleri gururlandıran tüm öğrencileri yürekten tebrik ediyoruz.

Geleceğin kariyer basamaklarını adım adım tırmanan tüm öğrencilere yeni eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.2024-2025 eğitim ve öğretim yılı için çalışmalara şimdiden başladıklarını ifade eden Gökyüzü Özel Bucak Koleji kurucu Müdürü Yusuf BÜTÜN yeni dönemde LGS sınavına girecek bütün öğrencilere başarılar diliyor.

İŞTE 2024 LGS YERLEŞTİRME LİSTESİ

1 Antalya TOBB Fen Lisesi

5 Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi

5 Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi

3 Bucak Anadolu Lisesi

1 Bucak Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi

1 Bucak Şehit Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi

1 Bucak Şehit Talha Çalışkan Proje İmam Hatip Lisesi

2 Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

1 Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

1 Antalya Muhittin Mustafa Böcek Anadolu Lisesi

1 Antalya Şehit Volkan Canöz Anadolu İmam Hatip Lisesi

1 Antalya Düden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2024 yılında mezun edilen 23 öğrenciden yaklaşık %50 gibi ciddi bir oranla 12 tanesi sınavla öğrenci alan nitelikli okullara yerleştirme oranına ulaşan Gökyüzü Kolejini birkez daha tebrik ediyor başarılar diliyoruz.

Türkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.