Gölhisar Devlet Hastanesinde en önemli Uzman Hekimler bu dönemde de atanamadı

Geniş bir alana hizmet vermekte olan Gölhisar Devlet hastanesi , bir " bölge hastanesi" konumunda olduğu için hâlâ bazı önemli branşlarda kadro eksikliği duymaktadır.

GÖLHİSAR DEVLET HASTANESİNDE EN ÖNEMLİ UZMAN HEKİM İHTİYACI HÂLA KARŞILANAMADI
Burdur ili Gölhisar Devlet Hastanesi bulunmuş olduğu stratejik konumuyla geniş bir coğrafyaya hitap eden çalışmalarıyla çok önemli bir boşluğu dolduruyor. Gölhisar İlçesi yanında, komşu ilçeler, Çameli, Seydikemer, Dirmil, Çavdır,Tefenni, Karamanlı ve Acıpayam dahil yüzlerce köye, binlerce vatandaşımıza hitap eden bir pozisyonda olan Gölhisar Devlet Hastanesi, çoğu emsal hastanelerde olmayan araç, gereç, makine ve ekipmanları, düzenli, disiplinli, kadroları, fedâkar, donanımlı, personeli ve doktorlarıyla hakikaten özverili bir şekilde faaliyetlerini sürdürmekte.
Geniş bir alana hizmet vermekte olan bu hastanemiz, bir " bölge hastanesi" konumunda olduğu için hâlâ bazı önemli branşlarda kadro eksikliği duymaktadır.
Özellikle kardiyoloji ve kulak - burun - boğaz (kbb) bölümlerinin uzman hekim açığının kapatılmamış olması büyük bir eksiklik olarak görülmektedir.
Ayrıca yoğun bakım ünitesinin de ekip ve ekipman desteğine ihtiyaç duyduğu da bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor.
Mevcut konumu ve fiziki şartlarıyla her geçen gün artan hasta sayısına hizmet vermekte zorlanan hastane için ek binalar yapım kararı alınması sevinçle karşılanırken, çalışmaların bir an önce başlaması öngörülüyor.
Gölhisar Devlet Hastanesi için vatandaşlarımızın söz konusu alanlarda hastanenin ihtiyaçlarının bir an önce karşılanarak daha teferruatlı bir hizmet vermesi ve hastaların bir hayli uzak olan il hastanelerine sevklerinin yapılmasına artık bir son verilmesi konusunda şikayet ve beklentilerinin giderek arttığı gözlemleniyor. Haber Bülent Okunakol 

Gölhisar Devlet HastanesiDoktorTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.