Gölhisar Meslek Yüksekokulu'na hayırlı olsun ziyaretleri

MAKÜ'nün Gölhisar ve çevresinde yer alan diğer birimleri, Gölhisar Meslek Yüksekokulu'nun yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.

Gölhisar Meslek Yüksekokulu'na Kardeş Kurumlardan Ziyaretler

MAKÜ'nün Gölhisar ve çevresinde yer alan diğer birimleri, Gölhisar Meslek Yüksekokulu'nun yeni yonetimine hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Ziyaretler kapsamında Gölhisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ersan OKATAN ve Yüksekokul Yönetimi, Gölhisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet BİÇER ve Yüksekokul Yönetimi, Altınyayla Mehmet Tuğrul Güvenlik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Haluk AKTAY ve Yüksekokul Yönetimi, yüksekokulumuz müdürlük görevine atanan Öğr. Gör. Murat ERTİLAV ve yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretlerde, kardeş kurumlar arasında gerçekleştirilebilecek ortak faaliyetler ve etkinlikler ile üniversitemiz kalite akreditasyon sürecinde bölgesel eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik projeler değerlendirildi.

Gölhisar Meslek YüksekokuluziyaretTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.