Hayrat Vakfı Yaz Okulu kayıtları başladı!

Hayrat Vakfı Yaz Okulu kayıtları başladı! İlkokul 3. sınıftan üniversite son sınıfa kadar olan öğrenciler için Kur'an-ı Kerim eğitimi, siyer-i Nebi dersleri, uygulamalı namaz eğitimi, iman dersleri, etkinlik ve oyunlar, sure ezberleri gibi birçok imkan sunuyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) ile Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) protokolleri çerçevesinde düzenlenen Hayrat Vakfı yaz okulu kayıtları başladı. Bu yaz okulu, ilkokul 3. sınıftan üniversite son sınıfa kadar olan öğrencilere yönelik çeşitli eğitimler ve etkinlikler sunuyor.

Eğitim ve Etkinlik Programı

Yaz okulunda verilen eğitimler ve etkinlikler şunlardır:

Kur’an-ı Kerim Eğitimi

Siyer-i Nebi Dersleri

Uygulamalı Namaz Eğitimi

İman Dersleri

Etkinlik ve Oyunlar

Sure Ezberleri

Erkek öğrenciler için ayrıca:

2 defa piknik

3 defa halısaha

1 defa at binme

Dondurma ve çeşitli ikramlar

Detaylar ve Kayıt Bilgileri

Yaz okulu, 1 Temmuz - 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında, hafta içi her gün 10.00 – 14.20 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Katılım için kayıt zorunludur ve son kayıt tarihi 28 Haziran 2024’tür.

Yaz okulu programı, öğrencilerin hem dini bilgiler edinmesini hem de çeşitli sosyal etkinliklerle keyifli zaman geçirmesini amaçlıyor. Program kapsamında yer alan diğer etkinlikler ise şunlardır:

Piknik

Yüzme

Takı Tasarımı

Palyaço Gösterisi

Pamuk Şeker

Makrome

İletişim ve Başvuru

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için aşağıdaki numaralarla iletişime geçilebilir:

0506 584 7258

0543 387 5001

Yaz okulu, 50 yıllık tecrübesiyle Bucak Atatürk İlkokulu'nda düzenlenecektir. Katılım için kayıt zorunludur ve kontenjanlar sınırlıdır. Öğrencilerin bu eşsiz fırsatı kaçırmaması için erken kayıt yaptırmaları tavsiye edilmektedir.

yaz okulukayıtHayrat VakfıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.