Hilmi Uysal kimdir? Oğuzhan Mahalle Muhtar Adayı Hilmi Uysal biyografisi için tıklayın

Oğuzhan Mahalle Muhtar Adayı Hilmi Uysal kimdir? Hilmi Uysal kimdir? Hilmi Uysal'ın biyografisine ulaşmak için tıklayın...

Burdur'un Bucak ilçesinin Oğuzhan Mahallesi'nden muhtar adayı Hilmi Uysal, yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını başlattı.

"Şimdi değişim zamanı" sloganıyla vatandaşlara seslenen Uysal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Hayat tecrübemi, insanlarla olan iletişimimi ve çalışkanlığımı siz değerli mahalle sakinleri ile paylaşabilmek adına Oğuzhan Mahallesi muhtar adayıyım. Başarı yolunun çalışmaktan, dürüstlükten ve samimiyetten geçtiğine inandığım için muhtar adayıyım. Daima iyiye, güzele ve doğruya hep birlikte ulaşmak için oylarınıza talibim."

Hilmi Uysal kimdir?

Hilmi Uysal, Bucak'ta doğdu. 1979 yılında Burdur'un Bucak ilçesinde doğan Hilmi Uysal, 1996 yılından bu yana esnaflık yapmıştır. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri için Oğuzhan Mahallesi Muhtar Adaylığını Hilmi Uysal, 2023 yılında emekli oldu.

Hilmi Uysal, evli ve iki çocuk babasıdır.

Hilmi UysalOğuzhan MahallesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.