Jandarmalar KADES hakkında bilgi verdi

Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından Tefenni ve Ağlasun ilçelerinde, aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele eğitim faaliyetleri gerçekleştirildi.

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele eğitim faaliyetleri kapsamında Tefenni ve Ağlasun ilçelerinde vatandaşlara eğitim verildi.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından Tefenni ve Ağlasun ilçelerinde, aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele eğitim faaliyetleri gerçekleştirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile işbirliği halinde yürütülen eğitim çalışmalarında, İl Jandarma Komutanlığı, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğince, Tefenni ve Ağlasun İlçe Jandarma Komutanlıklarında görevli 40 personel ile Mamak ve Yeşilbaş Köylerinde bulunan 45 vatandaşa “KADES” hakkında bilinçlendirme, bilgilendirme ve farkındalık eğitimi verildi. Verimli geçen eğitimlerde, vatandaşlara KADES Uygulamasından nasıl yararlanabilecekleri de detaylı olarak öğretildi.

KADESeğitimjandarmabilgilendirmeson dakikaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.