Judocular, finalde Burdur'u temsil edecek

Burdurlu sporcular, judo müsabakalarında birinci olarak, Denizli'de yapılacak olan Final müsabakalarında Burdur'u temsil edecek.

Burdur Belediye Spor Kulübü Analig Kız Takımı, Aksaray'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Judo müsabakalarında büyük bir başarı elde ederek 1. olarak, Denizli'de gerçekleştirilecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi Final müsabakalarında Burdur'u temsil etme hakkını kazandı. Final müsabakaları, 19-23 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Burdur Belediye Spor Kulübü Analig Kız Takımı, Aksaray'da düzenlenen yarı final müsabakalarında gösterdikleri üstün performansla rakiplerini geride bıraktı ve 1. olarak finale yükselmeyi başardı. Takımın sporcuları, judo dalında sergiledikleri yetenek ve çalışmalarının karşılığını aldı.

Anadolu Yıldızlar Ligi Finali, Denizli'de gerçekleşecek ve Türkiye'nin çeşitli illerinden gelecek olan takımlar bu önemli mücadelede bir araya gelecek. Burdur Belediye Spor Kulübü Analig Kız Takımı, Burdur'u gururla temsil ederek başarılı sonuçlar elde etmeyi hedefliyor.

Dereceye giren sporcular:

Ceylin BAŞARIR 1.

Müberra ALTINSOY 1.

Ayşenur ÖZDİL 1.

Bedia Su BOLAT 1.

Beyzanur ALTINKURT 2.

Nehir EFEK 3.

Efsa Ceylin GÖL 3.

Elif Su VERGİLİ 5.

Cemre PATIR 7.

Yapılan açıklamada, "Sporcularımızın dereceye girmesinde emeği geçen antrenörlerimizden Cihan GÖKAYDIN ,Hakan ÇELİK ve Orhan KAYA’ya teşekkür eder Finallerde başarılar dileriz. Ayrıca emeği geçen İş İnsanı Limobrama Stone Sahibi Mehmet Başarır ve Cihan Gökaydın’a teşekkür ederiz." denildi.

judoyarışmaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.