Kemer Kaymakamı Demir Vali Öksüz ile bir araya geldi

Kemer Kaymakam V. Zeynep Demir, Vali Türker Öksüz'ü ziyaret ederek "Kadınlar Üretiyor Özel İdare Destekliyor" projesi kapsamında üretilen çilek reçelini takdim etti. #Burdur #Kemer #KadınÜreticiler #Tarım #Çilek #Reçel #TürkerÖksüz #ZeynepDemir

VALİ ÖKSÜZ'E KEMERLİ KADIN ÜRETİCİLER ADINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Burdur Valisi Türker Öksüz, Kemer'li Kadın Üreticiler adına ziyarette bulunan Kemer Kaymakam V. Zeynep Demir'i kabul etti.

Kaymakam Demir ziyaret sırasında, Vali Öksüz öncülüğünde İlçede başlatılan "Kadınlar Üretiyor Özel İdare Destekliyor" Projesi kapsamında Mayıs ayında toprakla buluşturulan 60.000 çilek fidesinin ilk mahsullerinden elde edilen çilek reçelini Kemer'li Kadınlar adına kendisine takdim etti.

Vali Öksüz, tarım ve hayvancılıkta öne çıkan ve belli bir noktaya gelen İlimizde, bitkisel üretimde üretim çeşitliliğini de sağlayarak toplum kalkınmasının başlangıcı olan tarımsal üretimi destekleme adına ortaya konulan bu projenin, ilk meyvelerini görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, Kadın üreticilerimizin nezaketleri ve projeyi sahiplenmeleri dolayısıyla Kemer'li kadınlara teşekkür etti. Projeyle birlikte kadınların üretime katılmasının bölge ekonomisine, sosyal yaşama, yerel tarımın çeşitliliğine ve canlanmasına önemli katkı sağladığını vurguladı.

son dakikakemer kaymakamıvaki türker öksüzTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.