Kızılkaya Beldesi, Başkan Güngörle Güzelleşiyor

Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Kızılkaya Beldesi'ni güzelleştirme ve daha yaşanabilir bir kasaba haline getirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kızılkaya'da yarım kalmış ve çevre düzenlemesi yapılmamış Kültür Merkezinin 1100 M2'lik alanında kilitparke, duvar ve ferforje uygulamaları, peyzaj düzenlemeleri, otopark ve de ışıklandırma çalışmaları yapıldı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktaran Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, " BELDEMİZDE YARIM KALMIŞ VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILMAMIŞ KÜLTÜR MERKEZİMİZİN 1100 M2 ALANINDA KİLİTPARKE, DUVAR VE FERFORJE UYGULAMALARI,PEYZAJ DÜZENLEMELERİ ,OTOPARK VE DE IŞIKLANDIRMA ÇALIŞMALARI, YAPILMIŞTIR.BU ALAN İÇERİNDE AYRICA 800 M2 BÜYÜKLÜĞÜNDE KIR DÜĞÜN SALONU YAPILDI.
YAPTIĞIMIZ BU ÇALIŞMALARLA KÜLTÜR MERKEZİMİZİ KIZILKAYAMIZA YAKIŞIR BİR HALE GETİREREK TAM KAPASİTE İLE HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNDUK." ifadelerini kullandı.

Kızılkaya Beldesiİlkay GüngörTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.