Kızılkaya'da hayırseverlik örneği: Engelli gence akülü sandalye

Kızılkaya'da yaşayan Murat ÖNAL'ın oğlu Halil, hayırsever iş insanı Halil MUTLU'nun bağışladığı akülü sandalyeyle hayata yeniden bağlandı.

Hayırsever İş İnsanı Halil MUTLU, Engelli Kardeşimize Akülü Sandalye Hediye Etti

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, ilçelerinde yaşayan engelli vatandaşları unutmayarak, hayırsever iş insanlarının katkılarıyla onların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu anlamda, Murat ÖNAL'ın oğlu Halil kardeşleri için duyarlı bir vatandaşlık örneği sergileyen hayırsever iş insanı Halil MUTLU, bir engelli gencin hayatını renklendirdi.

İşte bu güzel jest, Kızılkaya Belediyesi aracılığıyla gerçekleştirildi. Halil kardeşimize akülü sandalye hediye edilmesi, ilçe halkını duygulandırdı. Engelli genç için büyük bir kolaylık olan akülü sandalye, aynı zamanda dayanışma ve yardımlaşmanın güzel bir örneğini sergiledi.

Belediye Başkanı İlkay Güngör, bu anlamlı bağış için hayırsever iş insanı Halil MUTLU'ya teşekkürlerini ileterek, "Belediyemizin aracılığıyla, belde halkımızdan Murat ÖNAL'ın oğlu Halil kardeşimize, hayırsever iş insanı Halil MUTLU tarafından akülü sandalye hediye edildi. Bu güzel ve anlamlı bağış için Halil MUTLU beye teşekkür ederim. Kardeşimize hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

hayırseverengelli vatandaşTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.