Kuyruğu ve bacağı kopmuş sokak köpeğine hayvanseverler sahip çıkıyor

Kuyruğu ve bacağı kopmuş sokak köpeğinin dokunaklı kurtuluş hikayesi. Hayvanseverlerin desteğiyle tedavi edilen sevimli dost sağlığına kavuşuyor.

Burdur'un Bucak ilçesinde yaşanan duygusal bir olayda, kuyruğu ve bacağı kopmuş halde bulunan sokak köpeğinin imdadına hayvanseverler yetişti. yardıma muhtaç durumda olan bu sokak köpeği, büyük bir şefkat ve merhametle karşılandı. @bucakcanlar hemen korumaya alarak köpeğe sahip çıktı

Bucak'ta faaliyet gösteren SHİNE GÜZELLİK MERKEZİ sahibi Ayşe Erdoğan, durumdan haberdar olmasının ardından insanlara müşteri memnuniyeti sunmasının yanında sokak köpeklerine olan duyarlılığıyla hemen harekete geçti. Tedavi sürecinde en büyük desteği veren Erdoğan a bu duyarlılığı için çok teşekkür ederiz .

Kuyruğu ve bacağı kopmuş olan bu sevimli can dost, MAKÜ hayvan hastanesinde uzman veterinerler tarafından tedavi edildi. 1 hafta boyunca antibiyotik tedavisi devam edecek olan can 3 bacağıyla yaşamına devam edecek .

Katkıda bulunan tüm hayvan severlere minnettarız .

sokak hayvanlarıhayvanseverTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.