LGS'de Türkiye 1'incisi oldular, Bucak'ı gururlandırdılar

Bucak ilçesi, Türkiye genelindeki LGS sonuçlarıyla adından söz ettiren başarılı öğrencileriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Burdur'un Bucak ilçesi, LGS (Liselere Geçiş Sınavı) sonuçlarıyla gurur verici bir başarı elde etti. Bugün açıklanan sonuçlara göre, Bucak Ayşe Sak Ortaokulu öğrencisi Batuhan Ege Erman ve Bucak Hüseyin Türker Ortaokulu öğrencisi Doruk Uzun, Türkiye genelinde birincilik elde ederek Bucak halkını gururlandırdı.

Türkiye 1'incisi olarak yoğun çalışma ve azimlerinin meyvesini alan Batuhan Ege Erman ve Doruk Uzun, bu başarı ile hem öğrencilerin kişisel çabalarının bir göstergesi hem de Bucak ilçesinin eğitim kalitesini yansıtan önemli bir referans olarak bizleri mutlu etti.

Bucak Ayşe Sak Ortaokulu ve Bucak Hüseyin Türker Ortaokulu, öğrencilerini başarıya taşıyarak bizlerin göğsünü kabarttı. Batuhan Ege Erman ve Doruk Uzun'un bu büyük başarısı, aynı zamanda Bucak ilçesindeki diğer öğrencilere de ilham kaynağı olmasını dileriz.

NNC Medya Ailesi olarak, Batuhan Ege Erman ve Doruk Uzun'u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bu büyük başarılarıyla Bucak ilçesinin adını Türkiye genelinde duyuran bu öğrencilerimiz, gelecekte daha da büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz.

LGS Türkiye birincisiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.