Muhtar adayı Hilmi Uysal vaatlerini sıraladı

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Oğuzhan Mahallesi'nde muhtar adayı olan Hilmi Uysal, vaatlerini açıkladı. Detaylar haberimizde...

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Oğuzhan Mahallesi'nde muhtar adayı olan Hilmi Uysal, vaatlerini açıkladı.

Mahallenin eksiklerini gidermek için çalışacağını söyleyen Muhtar Adayı Hilmi Uysal yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"7/24 hizmet için telefonum açık olacak"

Allah'ım sizlere gece gündüz hizmet edebilmek adına muhtarlık görevini bana nasip ederse 7/24 sizlere hizmet verebilmek için telefonum açık olacak, mahallemizle alakalı her konuda aza ekibim ve ben sizlerle istişare edeceğiz.

"Muhtarlık görevini layık görürseniz ilk işim, muhtarlık irtibat bürosu olacak"

Teveccüh gösterir ve bizi seçerseniz ve muhtar olarak göreve gelirsem ilk işimiz azalarımla birlikte hareket ederek kendi işyerimizi, evimizin altını muhtarlık irtibat bürosu yapmak yerine mahallemize, sizlere yakışır bir irtibat bürosu yapacağız. 

"24 saat ücretsiz internet hizmeti sunacağız"

Muhtarlık irtibat büromuzda mahallemiz gençleri ve sizler için 24 saat ücretsiz internet hizmeti sunacağız. Geleceğimizin teminatı çocuklar ve genç kardeşlerimiz için etkinlikler düzenleyerek her zaman onların yanında olduğumuzu hissettireceğiz. 

Siz mahalle sakinlerimiz için sık sık sosyal etkinlikler, geziler düzenleyeceğiz. Sizler mahallemiz için yapılmasını istediğiniz taleplerinizi istişare etmek için 24 saat beni ve aza ekibimi arayabilirsiniz. Önceliğimiz mahalle sakinlerimize kendimizi dinletmek değil, sizleri her konuda dinleyerek çözüm üretmek için geliyoruz.

Şimdi Değişim Zamanı

Şimdi değişim zamanı sloganıyla çıktığımız bu yolda sizlerden desteklerinizi bekliyor, saygılarımı sunuyorum."

Hilmi Uysal Telefon: 0 542 479 33 66

Hilmi UysalBucak muhtar adaylarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.