MUHTARLAR KOLLARI SIVADI KÖYLERİN DEZENFEKTE İŞLERİNİ ÜSTLENDİLER

Köy Muhtarları kolları sıvadı, Bucak ilçesine bağlı köylerde dezenfekte işlemlerini kendileri bizzat yapıyorlar.

Köy Muhtarları kolları sıvadı, Bucak ilçesine bağlı köylerde dezenfekte işlemlerini kendileri bizzat yapıyorlar.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Çin’in Wuhan kentinde başlayan Covid- 19 Corona Virüsle mücadele kapsamında Bucak ilçesine bağlı köylerde Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği, İl Özel İdaresi ve İlçe Müftülüğü iş birliği ile hem bilgilendirme yapılıyor hem de dezenfektasyon çalışmaları sürüyor.

Köylerdeki ortak kullanım alanı olan okul,köy konakları,köy meydanları ve benzeri yerlerde dezenfekte çalışmaları bizzat köy muhtarları, muhtar azaları ve imamlar tarafından yapılıyor.

Köylerde bulunan çöp konteynırları da dezenfekte işleminden geçiyor. Dezenfekte çalışmalarında aktif olarak çalışan köy muhtarlarının çabalarını gören vatandaşlar: ” bizim için muhtarların çalışması takdire şayan” diyerek düşüncelerini aktardılar.

Bunların yanında yurtdışından gelen ve ev karantinasında(gözetim altında) bulunan vatandaşların tüm alışveriş ve günlük ihtiyaçları da köy muhtarları tarafından karşılanıyor.

dezenfekte işlemleriCoronavirüsburdur coronavirüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.