Oğuzhan İlkokulu’nda Becerikli Eller’den Beğenilen Sergi

Bucak ilçesinde Oğuzhan İlkokulu'nda Becerikli Eller sergisi açıldı. Okul öğretmeni Esra Günhan ve öğrencileri tarafından hazırlanan sergi, velilerden ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Bucak ilçesinde Oğuzhan İlkokulu’nda Becerikli Eller sergisi açıldı. Okul öğretmeni Esra Günhan ve öğrencileri tarafından hazırlanan sergi, velilerden ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Oğuzhan İlkokulu’nda 2018-2019 Eğitim -Öğretim yılında yürüttükleri Becerikli Eller adlı e-twinning projesine ait sergide öğrenciler kendi el emekleri olan ürünleri sergilediler. Proje kapsamında hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını gelistirecek ve aynı zamanda boş zamanlarını verimli geçirecek etkinlikler yapan ilkokul öğrencileri, geri dönüşümle alakalı çalışmalarda bulundular.

Öğrenci velileri de yapılan etkinlikler ve sergiyi gezerek çok beğendiklerini dile getirdiler.Oğuzhan İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Duygu İnal, çalışmalardan dolayı Okul öğretmeni Esra Günhan’a teşekkür etti.

Becerikli EllerOğuzhan İlkokuluEsra GünhanTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.