Safiye Soyman Burdur Ağlasun'da gözleme yaptı

Ünlü sanatçı Safiye Soyman, yaz aylarında Burdur'un Ağlasun ilçesine bağlı Yeşilbaşköy'deki evinde komşularıyla birlikte gözleme yaptı. Soyman, "Burada her geldiğimde gözleme yapıyorum" dedi.

,Safiye Soyman Yine 2.Evi Ağlasun’da “Burası Benim Yaşam Kaynağım”

Özellikle yaz aylarında Burdur’a gelerek Ağlasun ilçesine bağlı Yeşilbaşköy’de bulunan evine gelen ünlü sanatçı Safiye Soyman, en son Ağustos ayındaki ziyaretinden sonra bugün de Yeşilbaşköy’de ikinci kez komşularıyla bir araya geldi.

Komşuları ile birlikte yine gözleme açan ünlü sanatçı, “Burada benim oğlum, Harun’um var. Köyümüz yayla gibi püfür püfür. Dolayısıyla ben enerjimi burada topluyorum. Sonra o pozitif enerjim, Güleryüz’üm sevenlerime yansıyor. Konserlerim olmadığı zamanlarda 4-5 gün, bir hafta kaçıyorum geliyorum. Komşularım dünya iyisi, harikalar. Bir anne olarak burada olmaktan mutlu oluyorum. Doğal yaşam, temiz enerji bana çok iyi geliyor. Yüzümün güleçliği benim bu köydeki yaşantımdan dolayı. Burada her geldiğimde gözleme yapıyorum, bahçem de var. Her şey çok güzel.”ifadeleriyle Ağlasun’a olan sevgisini dile getirdi.

Safiye SoymangözlemeTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.