Sagalassos kazı ekibi Vali Türker Öksüz'ü ziyaret etti

Sagalassos Antik Kenti'nin Kazı Başkanı Doç. Dr. Peter Talloen ve ekibi, Burdur Valisi Türker Öksüz'ü ziyaret ederek antik kentte devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. #Sagalassos #AntikKent #Kazılar #UNESCO #Burdur #TürkerÖksüz #PeterTalloen

SAGALASSOS KAZI EKİBİNDEN VALİ ÖKSÜZ'E ZİYARET

Burdur Valisi Türker Öksüz, Ülkemizin en önemli tarihi mirasları arasında yer alan Sagalassos Antik Kenti'nin Kazı Başkanlığını yapan Doç. Dr. Peter Talloen ve ekibini kabul etti.

Ziyaret sırasında İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy, Müze Müdürü Murat Kaleağasıoğlu ve kazı ekibi yer aldı.

Devam eden kazı çalışmaları ile ilgili bilgiler paylaşan Kazı Başkanı Talloen, nazik Kabulü için Vali Öksüz'e teşekkür etti.

UNESCO Dünya Geçici mirasında yer alan Sagalassos Antik Kenti'nin Anadolu'nun günümüze kadar koruna gelmiş en önemli Antik Kentlerinden biri olduğunu ifade eden Vali Öksüz, yürüttükleri çalışmalar dolayısıyla kazı ekibine teşekkür etti. Herkesi başta Antoninler Çeşmesi olmak üzere görkemli yapıları ile dikkat çeken Sagalassos'u görmeye davet etti.

son dakikasagalassosvali türker öksüzTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.