SARILAR Ailesi'nden Bucak Taziye Evi için bağış

Hüseyin Sarı ve eşi Ayfer Sarı, Bucak ilçesine bir Taziye Evi yapılması için Bucak Belediyesine arsa bağışladı.

Burdur'un Bucak ilçesinde yapılan Taziye Evi dolayısıyla, Hüseyin Sarı ve eşi Ayfer Sarı Bucak Belediyesine arsa bağışladı. Arsa bağışının ardından Fuat Şan, Sarılar Ailesine teşekkür etti.

Açıklama Detayları

5 Eylül Salı günü gerçekleşen Bucak Belediye Meclis toplantısının ardından İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Fuat Şan, bir açıklama yaparak SARILAR Ailesi'ne teşekkür etti. Şan, aile üyeleri Hüseyin Sarı ve eşi Ayfer Sarı'nın Bucak ilçesine bir Taziye Evi yapılması için belediyeye arsa bağışlamış olmalarını övdü.

Teşekkür ve Minnettarlık

Fuat Şan, açıklamasında Sarılar Ailesi'nin ilçeye yaptığı hayır işlerini vurgulayarak, ailenin katkılarından ötürü minnettarlığını dile getirdi. Şan, açıklamasında şunları söyledi: "İlçemize hayır anlamında birçok katkısı bulunan SARILAR Ailesine teşekkür ediyoruz. Taziye Evi yapılması için Bucak Belediyemize arsa bağışlayan Hüseyin Sarı ve eşi Ayfer Sarı'ya İyi Parti Meclis Grubu adına müteşekkiriz. Kendilerinden Allah razı olsun, minnettarız."

Bu açıklama ile SARILAR Ailesi'nin ilçeye yaptığı hayır işi ve bağışları takdir edilmiş oldu.

taziye eviarsa bağışıbağışTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.