SNC YEMEK FABRİKASI ÖNLEMİNİ ALDI TEMİZ HİJYENİK VE LEZZETLİ HİZMETE DEVAM

Türkiye'de hızla yayılan Covid-19 virüsünün etkisi yayılmasın salgın hızlanmasın bir an önce bitsin diye önlemler alınıyor.

Türkiye’de hızla yayılan Covid-19 virüsünün etkisi yayılmasın salgın hızlanmasın bir an önce bitsin diye önlemler alınıyor. Devletin uyarılarına kulak verip uygulamaya geçen S.N.C yemek fabrikası, yemeklerde hijyen ve müşterilerin sağlığı için firma içerisinde bulunan her noktayı dezenfekte ederek ortamı sağlıklı hale getiriyor.

S.N.C Yemek Fabrikası İşletme sahibi : ” Biz yıllardır Bucak’ta hizmet veriyoruz. Müşterilerimizin sağlığına önem verdiğimiz için belirli aralıklarla dezenfekte ettiğimiz iş yerimizi Corona Virüsün ülkemizde ortaya çıkmasıyla günlük yapmaya başladık. Çünkü biz müşterilerimize değer veriyor, sağlıklı yemek yemelerini önemsiyoruz. İlk günkü gibi temiz, hijyenik ve lezzetli hizmetimizi devam ettirebilmek için çabalıyoruz.” diyerek çalışmalarını anlattı.

SNC YEMEK FABRİKASITürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.