SOSYAL MESAFELİ NİKAH TÖRENİ

Burdur'un Bucak İlçesinde Nikah Salonu’na evlilik için başvuran Çağlar Güney ve Merve Güney çiftinin nikahları korona virüs tedbirleri kapsamında kıyıldı. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, evlilik için başvuran Çağlar Güney ve Merve Güney çiftinin nikahını kıydı.

Burdur’un Bucak İlçesinde Nikah Salonu’na evlilik için başvuran Çağlar Güney ve Merve Güney çiftinin nikahları korona virüs tedbirleri kapsamında kıyıldı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, evlilik için başvuran Çağlar Güney ve Merve Güney çiftinin nikahını kıydı. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs (Covid-19) mücadelesi kapsamında hijyen ve temizlik tedbirlerinin her alanda arttırıldığı bugünlerde evlilik için başvuran genç çiftin nikahı 2 şahit eşliğinde Belediye Başkanı Ünal tarafından tedbirler alınarak kıyıldı. Çift ve şahitlerin maske takarak katıldığı nikah töreni sonrası, davetliler sosyal mesafe önlemi alarak salonda yerlerini aldılar. Nikah töreninin ardından sosyal mesafeyi koruyarak çifte ömür boyu sağlık ve mutluluklar dilediler.

SOSYAL MESAFELİ NİKAH TÖRENİEmrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.