Tarım Bakanlığında o isimler görevden alındı

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı TAGEM'de (Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü) yeni görev değişiklikleri yaşandı. Detaylar için tıklayın...

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü'nde (TAGEM) önemli görev değişiklikleri yaşandı. Mayıs ayında TAGEM Genel Müdürü Metin Türker'in görevden alınarak yerine Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Mustafa Altuğ Atalay'ın atanmasının ardından, TAGEM'de görevden almalar devam ediyor.

Görevden Alınan İsimler
TAGEM Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Halil Sözmen ve Daire Başkanlarından Birol Karadoğan ile Süleyman Aslan görevden alındı. Görevden almalar dikkat çekerken, özellikle Birol Karadoğan’ın özlük haklarını hak kazanmadan görevden alınması şaşkınlık yarattı.

Yeni Atamalar
Görevden alınan genel müdür yardımcısı ve daire başkanlarının yerlerine yeni atamalar yapıldı. Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nden Fatih Özdemir, TAGEM Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

son dakikaatamaTarım ve Orman BakanlığıTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.