Tarım ve Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen Burdur'da, Ahmet Gümen'den, Vali Öksüz'e ziyaret

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Burdur Valisi'ni ziyaret ederek Burdur'un tarım ve ormancılık potansiyeli ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı  Prof. Dr. Ahmet Gümen, Burdur Valisi'ni ziyaret ederek Burdur'un tarım ve ormancılık potansiyeli ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Burdur'a ziyaret gerçekleştiren Bakan Yardımcısı, Vali Öksüz'ü makamında ziyaret etti

Burdur'a bir dizi ziyaretlerde bulunmak, toplantılar ve çalıştaya katılmak üzere gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen , Burdur Valisi Türker Öksüz'ü makamında ziyaret etti.

Görüşmede, Burdur'un tarım ve ormancılık potansiyeli ile ilgili değerlendirmeler yapıldı

Bakan Yardımcısı ve Vali, Burdur'un tarım ve ormancılık potansiyeli ile ilgili değerlendirmelerde bulundular. Tarımsal üretimin artırılması, ormanların korunması ve geliştirilmesi gibi konularda ortak çalışmalar yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

Bakan Yardımcısı, Vali'ye Burdur'un kalkınması için verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Vali de, Bakan Yardımcısı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek temennileriyle sona erdi

Ahmet GümenTürker ÖksüzBakan YardımcısıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.