Vali Öksüz, Sağlık Yöneticilerini Kabul Ederek Görevlerinde Başarılar Diledi

Burdur Valisi Türker Öksüz, yeni görevlerine başlayan İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Başkanları ve Burdur Devlet Hastanesi Başhekimini kabul etti.

Burdur Valisi, Yeni Sağlık Yöneticilerini Kabul Etti

Burdur Valisi Türker Öksüz, yeni görevlerine başlayan sağlık yöneticilerini kabul etti.

Vali Öksüz, İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Başkanları ve Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi'ne yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi ve çalışmalarında başarılar temenni etti.

Ziyarette, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Erk, Destek Hizmetleri Başkanı Uğur Üstün, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Alper Teker, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ayşen Til, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Mevlüt Yaman ve Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Murat Yüksel yer aldı.

Vali Öksüz, ziyarette yaptığı konuşmada, sağlık hizmetlerinin her zaman öncelikli olduğunu belirterek, "Sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Bu kapsamda, yeni görevlerine başlayan sağlık yöneticilerimize önemli görevler düşmektedir. Bu görevleri layıkıyla yerine getireceklerine inanıyorum." dedi.

Yeni sağlık yöneticileri de, Vali Öksüz'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Burdur'un sağlık hizmetlerinin daha da iyileştirilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." ifadelerini kullandılar.

Türker Öksüzyöneticison dakikaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.