Yine orası, yine kaza: 5 yaralı

Burdur’un Tefenni ilçesi ile Antalya karayolu üzerinde bir çok kazanın meydana geldiği yerde yine bir kaza gerçekleşti. Kazanın detayları...

Bir çok kazanın meydana geldiği, hatta 6 Ağustos 2023 tarihinde iki vatandaşın hayatını kaybettiği Burdur Tefenni - Antalya Karayolu üzerinde gecenin geç saatlerinde trafik kazası meydana geldi.
Tefenni - Antalya karayolu, Hasanpaşa Işıklar Mahallesi’nin yaklaşık 2 kilometre yakınlarında 15 (Burdur) ve 07 (Antalya) plakalı iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucunda araçlar içerisinde bulunan 5 kişi yaralandı.
112 acil ekiplerine yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. Kazayı hafif yaralarla atlatan iki kişinin tedavisi olay yerinde yapıldı. Kazada yaralanan diğer üç kişi ise olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Tefenni Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Durumlarının iyi olduğu öğrenilen, Tefenni Devlet Hastanesi’ne getirilen üç vatandaş, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu oldu.

Burdur Gazetesi

Burdurkazahastaneölümson dakikaTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.