Başkan Ercengiz Başkan Özacarla bir arada

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Burdur Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’le bir araya geldiği ziyarette, Burdur’u ve Burdur’daki belediyecilik hizmetleri yerinde gözlemledi.

Başkan Ercengiz Başkan Özacarla bir arada

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Burdur Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’le bir araya geldiği ziyarette, Burdur’u ve Burdur’daki belediyecilik hizmetleri yerinde gözlemledi. Başkan Ercengiz, Gelibolu Belediye Başkanı ile birlikte belediye tesislerini gezdi. Tesisler hakkında bilgi verildikten sonra Başkan Özacar, Burdur Belediyesi’ne ait Atık Su Arıtma, Sultandere Kampüsü, kreşler ve engelli gündüz bakımevi hizmetlerini beğendiğini dile getirdi.

Ziyaretle ilgili olarak Başkan Ali Orkun Ercengiz, “Gelibolu Belediye Başkanımız kıymetli büyüğüm Mustafa Başkanıma ziyareti için teşekkür ediyorum. Birlikte yerinde görme ve inceleme imkanımız olan hizmetlerimizle ilgili olarak Başkanımız emeği geçen herkese teşekkür etti. Belediyecilik hakkında tecrübe paylaşımında bulunduk. Güzel keyifli bir sohbetti.”ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur TOKİ sakinlerine Aydınlatma Müjdesi Başkan Ercengiz'den geldi
Burdur

Burdur TOKİ sakinlerine Aydınlatma Müjdesi Başkan Ercengiz'den geldi

Başkan Ercengiz, TOKİ sakinlerine müjdeyi verdi Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Yatırım Direktörü Serkan Kükrek, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Planlama Müdürü Nazmi Türker Erbil ve Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Özgür Bulut, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

Burdur Bucak Melli İncir, Kültür, Sanat ve Çelenk Festivali yapıldı
Bucak

Burdur Bucak Melli İncir, Kültür, Sanat ve Çelenk Festivali yapıldı

Melli İncir Festivaline yoğun ilgi! Sanatçılar yıktı geçti Burdur'un Bucak ilçesi Kocaaliler Beldesi'nde düzenlenen 8. İncir, Kültür, Sanat ve Çelenk Festivali, Melli İnciri'nin tanıtımıyla büyük coşku içinde kutlandı.

Burdur Karamanlı'da Bey değirmeni muhteşem olacak
Karamanlı

Burdur Karamanlı'da Bey değirmeni muhteşem olacak

Bey değirmeni muhteşem olacak Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Bey Değirmeni Projesi’nin hızla devam ettiğini ve ilçeye önemli bir katkı sağlayacağını açıkladı. Proje detayları için tıklayın.

Burdur Belediyesi Kaçak Suyla Mücadelesin bakın neler oldu
Burdur

Burdur Belediyesi Kaçak Suyla Mücadelesin bakın neler oldu

Burdur'da kaçak suyla mücadele başarısı, Milyonlarca liralık faturalar... Burdur Belediyesi'nin kaçak suyla mücadelesi sonucu önemli bir başarı elde edildi. Su tüketimi azaldı, kaçak aboneler tespit edildi ve milyonlarca lira tasarruf sağlandı.

Burdur Tefenni'de Çöp İşi sil Baştan
Tefenni

Burdur Tefenni'de Çöp İşi sil Baştan

Tefenni belediyesi yeni çöp toplama sistemi, Çöp bidonları kaldırılıyor! Burdur ili Tefenni Belediyesi 1 Eylül'den itibaren çöp bidonlarını kaldırarak, belediye tarafından dağıtılacak çöp poşetlerini kullanacak. Yeni sistem ile ilgili tüm detaylar burada.

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Burdur'un Temmuz ayı ihracat  açıkladı
Bucak

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Burdur'un Temmuz ayı ihracat açıkladı

Türkiye geneli rakamlar yükseldi! Burdur'da ihracat düştü BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Burdur'un Temmuz ayı ihracat hacminin geçen yıla göre %23,1 azalarak 17 milyon 607 bin 130 dolara düştüğünü açıkladı.