Burdur

Başkan Ercengiz, en başarılı belediye başkanları anketinde 15. oldu

SONAR araştırma tarafından yapılan 2022 yılının en başarılı il belediye başkanları anketinde Başkan Ali Orkun Ercengiz, 15. oldu.

Başkan Ercengiz, en başarılı belediye başkanları anketinde 15. oldu

Türkiye'nin 2023 seçimlerine odaklandığı bugünlerde anket şirketleri de art arda araştırmalarını yayınlıyor.

Anketlerin artarak devam ettiğin bugünlerde SONAR araştırma, son yaptığı anket çalışmasında yerel yönetimlere odaklandı.

Şirket, iktidar ve ana muhalefette siyaset yapan Türkiye'nin en beğenilen büyükşehir belediye başkanlarını ve bu büyükşehirlerdeki ilçe başkanlarını ayrıca Türkiye genelinde ilçe başkanlarını araştırdı.

Araştırmada seçmene şehrini/ilçesini yöneten başkanı beğenip beğenmediği ve başkanın en beğendiği hizmeti/icraati soruldu.

Ercengiz, en başarılı 15. belediye başkanı

Yapılan anketlerden bir tanesi olan 2022 yılının en başarılı il belediye başkanları anketinde %45,3 oy ile Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 15. oldu.

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur TOKİ sakinlerine Aydınlatma Müjdesi Başkan Ercengiz'den geldi
Burdur

Burdur TOKİ sakinlerine Aydınlatma Müjdesi Başkan Ercengiz'den geldi

Başkan Ercengiz, TOKİ sakinlerine müjdeyi verdi Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Yatırım Direktörü Serkan Kükrek, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Planlama Müdürü Nazmi Türker Erbil ve Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Özgür Bulut, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

Burdur'da  Halk Otobüsü Gelin Arabası Oldu
Burdur

Burdur'da Halk Otobüsü Gelin Arabası Oldu

Yanlış görmediniz, ekmek teknesini gelin arabasına çevirdi Sefer ve Ayfer çiftinin düğününde geleneksel gelin arabası yerine halk otobüsü kullanılması büyük ilgi gördü. Bu farklı ve unutulmaz anı için tıklayın.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Burdur'da Fasulye Tarlasında İşçi Ve Çiftçilerle
Burdur

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Burdur'da Fasulye Tarlasında İşçi Ve Çiftçilerle

Fasulye bahçelerine sürpriz ziyaret! Özgür Özel, üretici ve işlerle konuştu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur ziyaretinde fasulye üreticileri ve işçileriyle buluşarak yüksek girdi maliyetleri ve pazarlama sorunlarına dikkat çekti.

Önceki Dönem Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya  Acil Ameliyat Oldu
Burdur

Önceki Dönem Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya Acil Ameliyat Oldu

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Sebahattin Akkaya'nın koroner bypass ameliyatı sonrası evinde istirahat ettiğini açıkladı. Geçmiş olsun dileklerini iletti.

Burdur Tefenni'de Feci  Kaza 1 Ölü  9 Yaralı
Burdur

Burdur Tefenni'de Feci Kaza 1 Ölü 9 Yaralı

Burdur Tefenni'de iki otomobilin çarpışması sonucu yaralanan 10 kişiden 1'i hastanede yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.Yaralılardan Dursun Özyılmaz, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Burdur'da Polisten Çalıntı Araçla Kaçan Ehliyetsiz  gence 82 bin TL Ceza Kesildi
Burdur

Burdur'da Polisten Çalıntı Araçla Kaçan Ehliyetsiz gence 82 bin TL Ceza Kesildi

Burdur’da bir aracın çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, 17 yaşındaki sürücünün peşine düştü. Yaşanan kovalamacada kaza yapıp yaya olarak kaçmaya çalışırken yakalanan gence 82 bin TL para cezası uygulandı.