Bucak

Başkan Kemal Kasap tıkanıklığın sebebini açıkladı! Bakın kanallardan ne çıktı.

Burdur İli Bucak Küçük Sanayi Sitesi, yoğun yağış sonrası sular altında kaldı. Başkan Kemal Kasap, drenaj sorunları ve alınacak önlemler hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Kemal Kasap  tıkanıklığın sebebini açıkladı! Bakın kanallardan ne çıktı.

Bucak Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Kemal Kasap, geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun yağışlar sonrası sanayi sitesinin sular altında kalmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kasap, sanayi sitesi esnafının mağdur olduğunu belirterek, gerekli önlemlerin alınacağını vurguladı.

Yağmur Suyu Drenaj Kanalları Yetersiz Kaldı

Kasap, yağmur suyu drenaj kanallarının normal şartlarda suyu hızlı bir şekilde çektiğini, ancak bu sefer metrekareye beklenenden çok daha fazla yağış düştüğünü ifade etti. Bu durumun drenaj kanallarında taşmalara ve tıkanıklıklara yol açtığını belirtti.

Tıkanıklıkların Sebepleri

Belediye ekiplerinin büyük bir titizlikle drenaj kanallarını temizlediğini belirten Kasap, kanallardan araç lastiği, su bidonları, tamponlar ve çeşitli araç parçalarının çıkarıldığını söyledi. Bu tür atıkların kanalları tıkayarak taşmalara neden olduğunu vurguladı.

Esnafa Çağrı

Kemal Kasap, sanayi sitesi esnafını duyarlı olmaya ve çevreyi temiz tutmaya davet etti. "Sanayi sitesi esnaflarımızın aynı şekilde tekrar mağdur olmamaları için gerekli önlemlerin en kısa zamanda alınacağını bildirmek isteriz," dedi.

Gelecekteki Önlemler

Sanayi sitesinde benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını ifade eden Kasap, esnafın mağduriyet yaşamaması için tüm önlemlerin titizlikle uygulanacağını söyledi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bucak'a Değere Katanlar  Kitapçı  Necati Topay'ın yaşamı
Bucak

Bucak'a Değere Katanlar Kitapçı Necati Topay'ın yaşamı

Burdur'un Bucak ilçesinde yaşayan ve hayırseverliğiyle tanınan Necati Topay, NNC Haber'e özel verdiği röportajda hayatını anlattı. Detaylar haberimizde...

Burdur Bucak'taki Karacaören Baraj Gölü'ne 500 bin sazan balığı bırakıldı
Bucak

Burdur Bucak'taki Karacaören Baraj Gölü'ne 500 bin sazan balığı bırakıldı

Burdur'un Bucak ilçesinde yer alan Karacaören Baraj Gölü'ne, "Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi" kapsamında yavru sazan balığı bırakıldı. Bu girişim, su ürünleri kaynaklarının sürdürülebilir kullanılması ve balık stoklarının gelecek nesillere miras bırakılması amacıyla gerçekleştirildi.

Milletvekili Mustafa Oğuz'dan Başkan Kemal Kasap'a ziyaret
Bucak

Milletvekili Mustafa Oğuz'dan Başkan Kemal Kasap'a ziyaret

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifini ziyaret ederek, istişare toplantısı yaptı.

S.S. Bucak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı'ndan Teşekkür
Bucak

S.S. Bucak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı'ndan Teşekkür

Sanayi Sitesi önünde bir süredir kapalı olan yolun tamamlanmasının ardından Bucak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından teşekkür yazısı paylaşıldı.

Burdur Bucak  9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Bucak

Burdur Bucak 9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Burdur Bucak 9 Eylül 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Burdur Bucak'ta elektrikler kesilecek mi? Burdur Bucak'ta yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...

Bucak'taki trafik kazasından acı haber! Genç adam hayatını kaybetti
Bucak

Bucak'taki trafik kazasından acı haber! Genç adam hayatını kaybetti

Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında yaralanan sürücüden acı haber geldi. Detaylar haberimizde...