Bucak'a yeni yatırımlar geliyor Başkan Ünal yatırım turunda

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın Ankara'daki ziyaretleri kapsamında, Güney Çevre Yolu Projesi, yarı olimpik yüzme havuzu, Millet Bahçesi, yeni belediye binası yeri ve Millet Ormanı gibi konular için destek alındı.

Bucak'a yeni yatırımlar geliyor Başkan Ünal yatırım turunda

BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL ANKARA’DA YATIRIM TURUNDA

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Ankara’da yatırım turuna çıktı. Bucak ilçesinde devam eden yatırımların hızlandırılması ve yeni yatırımlar kazandırılması için Ankara’da Bakanlıklarda bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan Ünal’a Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan ve Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın da eşlik etti.

Ankara ziyaretleri kapsamında öncelikle Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz’u ziyaret eden Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur Milletvekilleri Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz ile birlikte Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av.Ayşe Sula Köseoğlu’nu ve Genel Merkez Burdur İl Koordinatörü Ensar Topçu ziyaret etti.

Ankara yatırım turuna devam eden Başkan Emrullah Ünal ve beraberindekiler Spor Toto Teşkilat Başkanlığına giderek, Spor Toto Teşkilat Başkanlığının destekleriyle yapımı tamamlanmak üzere olan yarı olimpik yüzme havuzu için Sportoto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ile birlikte Ek Protokol imzaladı.

Karayolları Genel Müdürlüğü’ne giden Bucak Heyeti, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’i ziyaret ederek, Güney Çevre Yolu Projesi ile ilgili istişarelerde bulundu.

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü’ne giden heyet Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Gürdal’ı ziyaret ederek, şehir içinde kalan ve trafik sıkışıklığı gibi birçok soruna yol açan TMO’nın yeri konusundaki görüşmelerde bulundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına geçen Bucak Heyeti , Çevre Yönetimi Genel Müdürü Recep Akdeniz’i ziyaret ederek sıfır atık ve çevre konusu ile ilgili talepleri ilettiler. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar’a Millet Bahçesi ile ilgili talepleri, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Vural’a yeni belediye binası yeri ile ilgili talepleri ilettiler.

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i ziyaret eden heyet Millet Ormanı ile ilgili istişarede bulundu. Daha sonra İlbank Genel Müdür Yardımcısı Onuray Gözütok’u ziyaret eden heyet Bucak’ta ilbank yatırımları ile ilgili istişarede bulundu.

Bucak'a yeni yatırımlar geliyor Başkan Ünal yatırım turundaBucak'a yeni yatırımlar geliyor Başkan Ünal yatırım turundaBucak'a yeni yatırımlar geliyor Başkan Ünal yatırım turundaBucak'a yeni yatırımlar geliyor Başkan Ünal yatırım turundaBucak'a yeni yatırımlar geliyor Başkan Ünal yatırım turundaBucak'a yeni yatırımlar geliyor Başkan Ünal yatırım turundaBucak'a yeni yatırımlar geliyor Başkan Ünal yatırım turundaBucak'a yeni yatırımlar geliyor Başkan Ünal yatırım turundaBucak'a yeni yatırımlar geliyor Başkan Ünal yatırım turundaBucak'a yeni yatırımlar geliyor Başkan Ünal yatırım turundaBucak'a yeni yatırımlar geliyor Başkan Ünal yatırım turundaBucak'a yeni yatırımlar geliyor Başkan Ünal yatırım turunda

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur'da 16 Derslikli Yeni Eğitim Yatırımı Mustafa Oğuz duyurdu
Burdur

Burdur'da 16 Derslikli Yeni Eğitim Yatırımı Mustafa Oğuz duyurdu

Burdur'a 16 derslikli İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapılıyor. Mustafa Oğuz, inşaatın ivedilikle başlayacağını ve halkın hizmetine sunulacağını duyurdu.

Vali Öksüz, Burdur İl Özel İdareyle toplantı yaptı
Burdur

Vali Öksüz, Burdur İl Özel İdareyle toplantı yaptı

Burdur İl Özel İdaresi tarafından 2024 yılı yatırım programı kapsamında yürütülen ve planlanan projeler, Vali Dr. Türker Öksüz başkanlığında gerçekleşen toplantıda masaya yatırıldı.

Burdur Bucak Haber - Bucak'ta Spor Yatırımı Rekoru!
Bucak

Burdur Bucak Haber - Bucak'ta Spor Yatırımı Rekoru!

Bucak Belediyesi, gençleri sevindirecek bir haberle 19 yeni semt sahası kazandırdı! Bu sayede Bucak'ta toplam semt sahası sayısı 40'a ulaştı.

Budur Bucak Haber - Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş'ten Büyük Spor Yatırımı
Bucak

Budur Bucak Haber - Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş'ten Büyük Spor Yatırımı

Bucak Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş, "ATAGEM Belediye Spor Kompleksi" projesini açıkladı. Proje ile spor yapma kültürünü yaygınlaştırmak, her yaştan insanı sporla tanıştırmak ve Bucak'ı sporun merkezi haline getirmek amaçlanıyor.

Burdur Gölhisar Haber - Vali Türker Öksüz bakın nerelerde incelemede bulundu?
Gölhisar

Burdur Gölhisar Haber - Vali Türker Öksüz bakın nerelerde incelemede bulundu?

Burdur Valisi Türker Öksüz, Gölhisar'da Orallar Gruba ait tıbbi ve aromatik bitki işleme tesisi, Medusa ve Emtar seraları ile Kayalar Group'un ithal hayvancılık çiftliğini ziyaret etti.

Burdur Haber - Milletvekili Mustafa Oğuz, yatırım taleplerini Bakan Koca'ya  iletti
Burdur

Burdur Haber - Milletvekili Mustafa Oğuz, yatırım taleplerini Bakan Koca'ya iletti

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Burdur'un sağlık yatırımları için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret etti. Oğuz, sağlık yatırımları ile ilgili taleplerini iletti.