Bucak

Bucak Belediyesi Açık Hava Sinema Etkinliği Başlıyor

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal tarafından gelenek haline getirilen 'Açık Hava Sinema Günleri' başlıyor. 3.'sü düzenlenen etkinlik 14 Temmuz'da açılıyor.

Bucak Belediyesi Açık Hava Sinema Etkinliği Başlıyor

Bucak Belediyesi, Başkan Emrullah Ünal ile birlikte geleneksel hale getirdiği “Açık Hava Sinema Günlerinin bu yıl 3.sünü düzenliyor. 14 Temmuz Perşembe günü ilk olarak saat 20.00’da Bucak Cumhuriyet Meydanında çocuklar için “Mutlu Canavar Ailesi” Animasyon filmi gösterilecek.  Aynı akşam saat 21.30’da ise bu defa “Adanış: Kutsal Kavga” filmi Bucaklı sinemaseverler ile buluşacak. Hazırlanan alanda Bucak Belediyesi ekipleri Patlamış mısır ikramında da bulunacak. 

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yıl gibi bu yılda Cumhuriyet Meydanında açık hava sinema şöleni düzenliyoruz. Nostaljik açık hava sineması keyfini vatandaşlarımıza yaşatmak, birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu ve keyifli bir akşam geçirebilmek adına bu etkinliği başlattık. 14 Temmuz Perşembe Günü Çocuklarımız için animasyon filmi ile başlayacak etkinliğimiz gecenin ilerleyen saatinde “Adanış: Kutsal Kavga” filmi ile devam edecek. Biliyorsun ertesi günde 15 Temmuz. Bu vesileyle 15 Temmuz Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm vatandaşlarımızı Açıkhava Sinema gecemize davet ediyorum.” dedi

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bucak'ta açık hava sinema etkinliği başlıyor
Bucak

Bucak'ta açık hava sinema etkinliği başlıyor

Bucak Belediyesi'nin geleneksel "Açık Hava Sinema Günleri" başlıyor! Detaylar haberimizde...

Bucak Belediyesi kente görsellik kazandırmaya devam ediyor
Bucak

Bucak Belediyesi kente görsellik kazandırmaya devam ediyor

Bucak Belediyesi, Turba Yolu ve Otogar çevresinde gerçekleştirdiği çevre düzenleme çalışmaları ile ilçeye estetik bir dokunuş katıyor.

Bucak Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor
Bucak

Bucak Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Burdur Bucak'ta yürüyüş yolunda yapılan çalışma ile yürüyüş yolu modern tasarım ve estetik renkler ile ilçeye yeni bir soluk kazandırdı.

Başkan Gümüş vatandaşların güvenliği için kampanya başlattı!
Bucak

Başkan Gümüş vatandaşların güvenliği için kampanya başlattı!

Bucak Belediyesi, vatandaşların güvenliği için önemli bir adım attı. Araçlarınızın güvenliği için kaçırılmayacak bir fırsat. 15-16 Ağustos'ta tüm araçlara ücretsiz gaz kaçak kontrolü ve ayarı yapılacak.

Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş  Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e  iş birliği ve destek sözü verdi
Bucak

Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e iş birliği ve destek sözü verdi

Hülya Gümüş'ten Mansur Yavaş'a ziyaret! Çalışmalar ve projeleri anlattı Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve diğer yetkililerle birlikte Mansur Yavaş'ı ziyaret etti, iş birliği ve destek sözü aldı.

Bucak'ta içme suyu sorunu çözümü için  tüm imkanlar seferber edildi
Bucak

Bucak'ta içme suyu sorunu çözümü için tüm imkanlar seferber edildi

Bucak Belediyesi, Kikez mevkiindeki yeni içme suyu sondajı ile ilçenin su sorununa kalıcı çözüm bulmak için var gücüyle çalışıyor. Detaylar burada...