Bucak'ta işçiler dere inşaatına düştü!

Burdur'un Bucak ilçesinde, yeni yapılan dere inşaatına düşen işçiler, Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bucak'ta işçiler dere inşaatına düştü!

Burdur'un Bucak ilçesinde yeni yapılan dere inşaatına düşen işçiler, Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Olay, Pazar günü saat 15:30 sularında Burdur ili Bucak ilçesi Onaç Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dere inşaatında çalışan İbrahim Ç. ve Emrah Y., henüz bilinmeyen bir nedenle dere inşaatının içine düştü. İhbar üzerine olay yerine Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan İbrahim Ç. ve Emrah Y., sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Bucak'ta işçiler dere inşaatına düştü!Bucak'ta işçiler dere inşaatına düştü!Bucak'ta işçiler dere inşaatına düştü!Bucak'ta işçiler dere inşaatına düştü!Bucak'ta işçiler dere inşaatına düştü!Bucak'ta işçiler dere inşaatına düştü!Bucak'ta işçiler dere inşaatına düştü!Bucak'ta işçiler dere inşaatına düştü!

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur’da  Şeker Fabrikası işçi alıyor Başvurular ne zaman son Bulacak ?
Burdur

Burdur’da Şeker Fabrikası işçi alıyor Başvurular ne zaman son Bulacak ?

Burdur Şeker Fabrikası, belirli yaş aralığındaki adaylar için heyecan verici bir işe alım süreci başlattı. Hangi pozisyonlar açıldı? Başvurular ne zaman? Ayrıntılar bu haberde!

Burdur Belediyeler Birliği personeller alacak! İşte o  personel Şartları
Burdur

Burdur Belediyeler Birliği personeller alacak! İşte o personel Şartları

Burdur Belediyeler Birliği personel alacak! İşte o kadro... Burdur Belediyeler Birliği tarafından personel alımı yapılacak. Peki başvuru evrakları neler? Başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Bucak Belediyesi'nde İşçi Alımı!
Bucak

Bucak Belediyesi'nde İşçi Alımı!

Bucak Belediyesi tarafından yapılacak olan işçi alımı ile ilgili olarak kura çekimine dair bilgilendirmede bulundu. Detaylar burada...

Mutlu Makina Eleman Arıyor! İş arayanlar Dikkat!
Burdur

Mutlu Makina Eleman Arıyor! İş arayanlar Dikkat!

Burdur'un Bucak ilçesinde faaliyet göstermekte olan Mutlu Makina bünyesinde çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacak. İlan detayları haberimizde...

Burdur Haber - Burdur'da mermer işletmesi işçi ölü bulundu!
Burdur

Burdur Haber - Burdur'da mermer işletmesi işçi ölü bulundu!

Burdur'un Karamanlı ilçesinde hizmet vermekte olan bir mermer işletmesinde çalışan kişi, dün akşam saatlerinde ölü bulundu. Detaylar haberimizde...

Burdur Haber - Burdur 'da 89 daimi işçi alımı!
Burdur

Burdur Haber - Burdur 'da 89 daimi işçi alımı!

Sağlık Bakanlığı Burdur'da 4 farklı meslek grubunda 88 daimi işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 23-27 Şubat tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacak.