Bucak

BUCAK’TA PEHLİVANPARK DEZENFEKSİYON VE TEMİZLİK UYGULAMASINI ARTIRDI

Türkiye'de coronavirüs vakalarının çıkmasıyla birlikte bazı şirketler kendi bünyelerinde önlem almaya başladılar. Bucak'ta işletmeler önlemlerini artırmaya devam ediyor. Bucak'ın köklü ve önemli lokantalarından birisi olan Pehlivanpark, corona virüs salgınına karşı dezenfekte çalışmalarını artırdı.

BUCAK’TA PEHLİVANPARK DEZENFEKSİYON VE TEMİZLİK UYGULAMASINI ARTIRDI

Türkiye’de coronavirüs vakalarının çıkmasıyla birlikte bazı şirketler kendi bünyelerinde önlem almaya başladılar. Bucak’ta işletmeler önlemlerini artırmaya devam ediyor.

Bucak’ın köklü ve önemli lokantalarından birisi olan Pehlivanpark, corona virüs salgınına karşı dezenfekte çalışmalarını artırdı.

Pehlivanpark işletme sahibi Turan Tülkay, ilk günden bu yana rutin olarak yaptırdığımız ilaçlama ve dezenfeksiyon uygulamasını, 16 Mart 2020 tarihinden itibaren günlük yaparak tedbirlerini arttıkdıklarını söyledi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

CUMA PAZAR GİRİŞİNE DEZENFEKSİYON TÜNELİ KURULDU
Burdur

CUMA PAZAR GİRİŞİNE DEZENFEKSİYON TÜNELİ KURULDU

Korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan dezenfeksiyon tüneli hizmete başladı.

BAŞKAN ERCENGİZ UZUN ÇARŞI’DA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
Burdur

BAŞKAN ERCENGİZ UZUN ÇARŞI’DA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, şehir merkezinde sürdürülen dezenfeksiyon çalışmalarını yakından takip ediyor. Korona virüsü Covid-19’un ülkemizde de görülmesinden itibaren kent merkezinde başlatılan tedbir çalışmaları hızla devam ediyor.

Burdur Bucak  9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Bucak

Burdur Bucak 9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Burdur Bucak 9 Eylül 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Burdur Bucak'ta elektrikler kesilecek mi? Burdur Bucak'ta yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...

Bucak'taki trafik kazasından acı haber! Genç adam hayatını kaybetti
Bucak

Bucak'taki trafik kazasından acı haber! Genç adam hayatını kaybetti

Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında yaralanan sürücüden acı haber geldi. Detaylar haberimizde...

Burdur Bucak  8 Eylül 2024 Pazar elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Bucak

Burdur Bucak 8 Eylül 2024 Pazar elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Burdur Bucak 8 Eylül 2024 Pazar günü elektrik kesintisi var mı? Burdur Bucak'ta elektrikler kesilecek mi? Burdur Bucak'ta yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...

Burdur Bucak  7 Eylül 2024 Cumartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Bucak

Burdur Bucak 7 Eylül 2024 Cumartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Burdur Bucak 7 Eylül 2024 Cumartesi günü elektrik kesintisi var mı? Burdur Bucak'ta elektrikler kesilecek mi? Burdur Bucak'ta yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...