Bucak

Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu TOBB İş Dünyası istişare toplantısında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) düzenlenen İstişare Toplantısı'nda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın katılımıyla iş dünyasının sorunları ele alındı. Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu da toplantıda Bucak iş dünyasının taleplerini aktardı.

Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu TOBB İş Dünyası istişare toplantısında

Türkiye'nin önde gelen iş dünyası liderleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) düzenlenen İstişare Toplantısı'nda bir araya geldi. Toplantıya, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu da katılarak Bucak iş dünyasının taleplerini ve önerilerini aktardı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıya, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlık etti.

İş Dünyasının Sorunları Masaya Yatırıldı
İş dünyasının nabzını tutan bu önemli buluşmada, katılımcılar ekonomik gelişmeler, çalışma hayatındaki değişiklikler ve sosyal güvenlik reformları gibi konularda görüş alışverişinde bulundu. Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak bölgesindeki iş insanlarının yaşadığı zorlukları dile getirerek, özellikle bölgesel kalkınma ve istihdam odaklı projelere daha fazla destek sağlanması gerektiğini vurguladı.

Prof. Dr. Işıkhan'dan Reform Mesajı
Toplantıya onur konuğu olarak katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, yaptığı konuşmada Türkiye’nin çalışma hayatında gerçekleştirmeyi planladıkları reformlardan bahsetti. Işıkhan, iş gücünün modernizasyonu, dijital dönüşüm ve sosyal güvenlik alanında atılacak adımlarla, Türkiye'nin geleceğe daha güçlü bir şekilde hazırlanacağını belirtti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Birlik ve Dayanışma Vurgusu
Toplantıya başkanlık eden TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ise, iş dünyasının dayanışma içinde hareket etmesinin önemine değinerek, ekonomik istikrar ve büyümenin temelinde iş dünyasının güçlü bir şekilde birleşmesinin yattığını ifade etti. Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin dört bir yanından gelen oda ve borsa başkanlarının sorunlarını dinleyerek çözüm yolları aradıklarını söyledi. Bu toplantı, Türkiye'nin ekonomik vizyonunu geliştirmek adına iş dünyasının en önemli buluşmalarından biri olarak kayıtlara geçti.

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

AK Parti Antalya Milletvekili ve beraberindeki heyet Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu ziyaret etti
Burdur

AK Parti Antalya Milletvekili ve beraberindeki heyet Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu ziyaret etti

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş ve beraberindeki heyet, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu ziyaret etti. İlçenin sosyal ve ekonomik durumu değerlendirildi.

As Çimento yetkililerinden Başkan Meçikoğlu'na ziyaret
Burdur

As Çimento yetkililerinden Başkan Meçikoğlu'na ziyaret

As Çimento A.Ş. Genel Müdürü Osman Gökçe ve İdari İşler Müdürü Gürkan Acar, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu ziyaret ederek üretim, istihdam ve ihracat üzerine görüşmeler gerçekleştirdi.

Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik Veda Ziyaretlerinde
Bucak

Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik Veda Ziyaretlerinde

Emniyet Müdürü Ümit Bitirik'ten Bucak TSO'ya veda ziyareti Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Yalova'ya atanmasının ardından Bucak Ticaret ve Sanayi Odası'na veda ziyaretinde bulundu.

İSO 500 listesinde Yer Alan As Ado Hazır Beton 'u  Başkan Meçikoğlundan tebrik etti
Bucak

İSO 500 listesinde Yer Alan As Ado Hazır Beton 'u Başkan Meçikoğlundan tebrik etti

Bucak TSO Üyesi As Ado Hazır Beton, İSO 500 listesinde! Başkan Meçikoğlundan tebrik Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, As Ado Hazır Beton Sanayi'nin İSO 500 listesine girmesini tebrik etti. Üretim, istihdam ve ihracattaki katkıları için teşekkürler.

Burdur Bucak OSB'de Yeşil Dönüşüm Konuşuldu
Bucak

Burdur Bucak OSB'de Yeşil Dönüşüm Konuşuldu

Bucak OSB'de sanayinin yeşil dönüşümü toplantısı Burdur İli Bucak OSB'de, Sanayi İl Müdürlüğü ve KOSGEB iş birliğiyle sanayinin yeşil dönüşümü üzerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Detaylar için tıklayın.

Başkan Meçikoğlu Kütükçü ile Görüştü!
Bucak

Başkan Meçikoğlu Kütükçü ile Görüştü!

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Detaylar burada...