Bucak

Bucak vefat İbrahim Sağlam

Burdur İli Bucak ilçesine bağlı Kestel Köyünden İbrahim Sağlam hayatını kaybetti.

Bucak vefat İbrahim Sağlam

Burdur'un Bucak ilçesine Kestel Köyü'nden Mıstıkların Mustafa oğlu, Hükümet Camii İmamı Hasan Sağlam'ın babası, 1950 doğumlu İbrahim Sağlam vefat etmiştir. Cenazesi 21 Şubat 2023 Salı günü (bugün) Kestel Köyü mezarlığına defnedilecektir.

Oğlu Hasan Sağlam: 0546 976 1162

Öksürüğe ne iyi gelir ? Öksürüğe iyi gelen bitki, çay ve karışımlar nelerdir ?Öksürüğe ne iyi gelir ? Öksürüğe iyi gelen bitki, çay ve karışımlar nelerdir ?

Kış aylarında oldukça sık rastlanan öksürük için tedavi yöntemleri aranıyor. Bunların başlıcaları bitkisel tedavi olup, size yardımcı olacak ipuçları vereceğiz.
 
Şengör'den tedirgin eden deprem açıklaması; Şiddeti 9'a çıkacakŞengör'den tedirgin eden deprem açıklaması; Şiddeti 9'a çıkacak

Beklenen İstanbul depremi için dikkat çeken açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Celal Şengör, "Şiddeti 9'a çıkabilir" diyerek tehlike altındaki ilçeleri de açıkladı.
 
Bakanlık 23 ilde personel alımı yapacak! KPSS şartı yok!Bakanlık 23 ilde personel alımı yapacak! KPSS şartı yok!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından iş arayanlar müjdeli haber geldi. KPSS şartı olmadan 1239 personel alımı için kısa bir süre önce ilan paylaştı.
 
Burdur'da depremzedeleri sıcak tutması için uyku tulumu ürettilerBurdur'da depremzedeleri sıcak tutması için uyku tulumu ürettiler

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 depremin ardından Burdur'da kursiyerler tarafından depremzedeler için soğuğa dayanıklı uyku tulumu üretildi.
 
MAKÜ'de bahar yarıyılı eğitiminde merak edilenler açıklandıMAKÜ'de bahar yarıyılı eğitiminde merak edilenler açıklandı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Senatosunun toplantısında Bahar Yarıyılı Eğitim ve Öğretimine ilişkin alınan kararları Rektör Adem Korkmaz duyurdu.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz