Bucak

Burdur Bucak Haber - Bucak Belediyesi 'Aile Çay Bahçesi' Açılıyor

Bucak Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekliyor. 16 Şubat 2024 Cuma günü saat 11.30'da açılacak olan Bucak Belediyesi Aile Çay Bahçesi, hemşehrilerimize ucuz ve kaliteli hizmet sunacak.

Burdur Bucak Haber - Bucak Belediyesi 'Aile Çay Bahçesi' Açılıyor

BUCAK BELEDİYESİ ‘AİLE ÇAY BAHÇESİ’ AÇILIYOR

Bucak Belediyesi sosyal belediyecilik alanında yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Bucak Belediyesi Aile Çay Bahçesi 16 Şubat 2024 Cuma Günü saat 11.30’da açılıyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, aile çay bahçesi ile ilgili yaptığı açıklamada “Belediyenin asli görevleri arasında vatandaşına ucuz, kaliteli, eğlence ve dinlenme mekânları oluşturmak vardır. Bucak Belediyesi olarak sosyal belediyecilik alanında yaptığımız hizmetlerimize bir yenisini daha ekledik. İlçemiz Konak Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde eski adiye binamız yanında bulunan alanda Belediye Aile Çay Bahçemizin yapımını tamamladık. Bu aile çay bahçemiz belediyemiz tarafından işletilecek. Çay Bahçemizin bulunduğu alan yıllar önceden beri çay ocağı olarak kullanılmış, halk arasında ismini de eski adliye binamızdan ve Kaymakamlık’tan alarak adliye çay ocağı, Hükümet çay ocağı olarak adlandırılmıştır. Yıllar içerisinde burası kiralama usulü ile işlettirilse de eski değerini yitirmiş ve son yıllarda atıl vaziyete dönüşmüştü.

Merkezi bir konumda olan alana eski değerini kazandırarak, halkımıza hoşça vakit geçirebileceği, alternatif bir dinlenme mekânı oluşturduk. Belediye Çay Bahçemiz içerisinde Kış Bahçesi bölümü, açık alan, çocuk oyun alanı, tuvalet ve lavabolar bulunuyor. Yedi’den yetmiş’e herkesin yararlanacağı ve belediye olarak işletilecek olduğumuz çay bahçemizde halkımız ucuz ve kaliteli hizmeti bir arada alacak. Aile çay bahçemiz halkımıza ve ilçemize hayırlı olsun. Vatandaşlarımızın, kaliteli gıdaya uygun fiyatlarla ulaşması için çalışmalarımız sürecek” dedi.

Burdur Bucak Haber - Bucak Belediyesi 'Aile Çay Bahçesi' AçılıyorBurdur Bucak Haber - Bucak Belediyesi 'Aile Çay Bahçesi' Açılıyor

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bucak Belediyesi kente görsellik kazandırmaya devam ediyor
Bucak

Bucak Belediyesi kente görsellik kazandırmaya devam ediyor

Bucak Belediyesi, Turba Yolu ve Otogar çevresinde gerçekleştirdiği çevre düzenleme çalışmaları ile ilçeye estetik bir dokunuş katıyor.

Bucak Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor
Bucak

Bucak Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Burdur Bucak'ta yürüyüş yolunda yapılan çalışma ile yürüyüş yolu modern tasarım ve estetik renkler ile ilçeye yeni bir soluk kazandırdı.

Başkan Gümüş vatandaşların güvenliği için kampanya başlattı!
Bucak

Başkan Gümüş vatandaşların güvenliği için kampanya başlattı!

Bucak Belediyesi, vatandaşların güvenliği için önemli bir adım attı. Araçlarınızın güvenliği için kaçırılmayacak bir fırsat. 15-16 Ağustos'ta tüm araçlara ücretsiz gaz kaçak kontrolü ve ayarı yapılacak.

Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş  Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e  iş birliği ve destek sözü verdi
Bucak

Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e iş birliği ve destek sözü verdi

Hülya Gümüş'ten Mansur Yavaş'a ziyaret! Çalışmalar ve projeleri anlattı Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve diğer yetkililerle birlikte Mansur Yavaş'ı ziyaret etti, iş birliği ve destek sözü aldı.

Bucak'ta içme suyu sorunu çözümü için  tüm imkanlar seferber edildi
Bucak

Bucak'ta içme suyu sorunu çözümü için tüm imkanlar seferber edildi

Bucak Belediyesi, Kikez mevkiindeki yeni içme suyu sondajı ile ilçenin su sorununa kalıcı çözüm bulmak için var gücüyle çalışıyor. Detaylar burada...

Bucak Belediyesi'nde İşçi Alımı!
Bucak

Bucak Belediyesi'nde İşçi Alımı!

Bucak Belediyesi tarafından yapılacak olan işçi alımı ile ilgili olarak kura çekimine dair bilgilendirmede bulundu. Detaylar burada...