Burdur'da Emniyet 10 günde 10 şahıs yakaladı

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, 01 Eylül - 11 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda, silah ve kesici alet ele geçirilmesi, hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve aranan şahısların yakalanması gibi önemli başarılar elde etti.

Burdur'da Emniyet 10 günde 10 şahıs yakaladı

Burdur'da Emniyet Ekipleri Suçla Mücadelede Kararlı

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması ve suçluların yakalanması amacıyla yoğun bir çalışma yürütmeye devam ediyor. İşte 01 Eylül - 11 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleşen çalışmaların sonuçları:

Silah ve Kesici Aletler Ele Geçirildi

Bu dönemde yapılan çalışmalarda, (2) adet kesici alet (bıçak-pala), (2) adet tabanca ve (6) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Toplamda (2) şahıs, "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçundan adli işlemle karşı karşıya kaldı.

Hırsızlık Olayları Aydınlatıldı

Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında, meydana gelen (4) hırsızlık olayının tamamı aydınlatıldı ve olaylara karışan (4) şüpheli şahıs yakalanarak adli işlem yapıldı.

Aranan Şahıslar Yakalandı

Aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalarda, farklı suçlardan aranan toplamda 16 şahıs yakalandı. Bu şahıslardan (8) tanesi tutuklandı, (8) tanesi ise serbest bırakıldı. Yakalanan şahıslardan biri "Dolandırıcılık" suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranıyordu ve tutuklandı. Bir diğeri ise "Hırsızlık" suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranıyordu ve o da tutuklandı.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, suçluların adalet önüne çıkarılması ve suçun önlenmesi için kararlı bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt oldu! Ahmet Kurt kimdir?
Burdur

Burdur İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt oldu! Ahmet Kurt kimdir?

Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik'in Yalova'ya atanmasının ardından, Ahmet Kurt Burdur İl Emniyet Müdürü olarak atandı. İşte, Ahmet Kurt'un kariyeri.

Burdur'da ticari araç sürücüleri dikkat!  Denetime hız verildi
Burdur

Burdur'da ticari araç sürücüleri dikkat! Denetime hız verildi

Burdur'da 24-25 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılan trafik denetimlerinde 594 araç ve sürücü kontrol edildi, 30 ceza kesildi.

Burdur'da Polisten Çalıntı Araçla Kaçan Ehliyetsiz  gence 82 bin TL Ceza Kesildi
Burdur

Burdur'da Polisten Çalıntı Araçla Kaçan Ehliyetsiz gence 82 bin TL Ceza Kesildi

Burdur’da bir aracın çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, 17 yaşındaki sürücünün peşine düştü. Yaşanan kovalamacada kaza yapıp yaya olarak kaçmaya çalışırken yakalanan gence 82 bin TL para cezası uygulandı.

Altınyayla'da Okullarda Trafik Güvenliği Eğitimi
Burdur

Altınyayla'da Okullarda Trafik Güvenliği Eğitimi

Altınyayla İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 26 Nisan 2024 tarihinde Şehit Kadir Eraslan Anadolu Lisesi öğrencilerine trafik eğitimi verildi. Detaylar haberimizde...

Ümit Alagöz'e Tehdit Mesajı! Vatandaş Başkan Alagöz'ün Yanında
Burdur

Ümit Alagöz'e Tehdit Mesajı! Vatandaş Başkan Alagöz'ün Yanında

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz'e yönelik tehditler ve ardından Alagöz'ün suç duyurusunda bulunduğunu duyan vatandaşlar emniyet önünde toplandı.

Burdur Haber - Trafik denetimlerinden kaçamadılar
Burdur

Burdur Haber - Trafik denetimlerinden kaçamadılar

Burdur Emniyet Müdürlüğü Trafik birimleri, 17-18-19 Şubat tarihlerinde şehirlerarası yolcu taşımacılığı ve radarla hız denetimleri gerçekleştirdi. Denetimlerde 111 araç ve sürücüye trafik idari para cezası uygulandı.