Burdur Valisi Türker Öksüz, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor: Hizmet ve Çalışmalar Hakkında Brifing Aldı

Burdur Valisi Türker Öksüz, hafta sonu Ulu Cami çevresi ve Yukarı Pazarda incelemede bulunarak ardından Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü, Telekom ve AEDAŞ İl Müdürlüğüne ziyaretlerde bulundu.

Burdur Valisi Türker Öksüz, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor: Hizmet ve Çalışmalar Hakkında Brifing Aldı

BURDUR VALİSİ TÜRKER ÖKSÜZ'DEN HAFTA SONU MESAİSİ, BURDUR'U, KURUMLARI TANIMAYA DEVAM EDİYOR

Burdur Valisi Türker Öksüz, hafta sonu kurum ziyaretlerine devam etti.

Sabah saatlerinde Ulu Cami çevresi ve Yukarı Pazarda incelemede bulunan, Esnafarı ziyaret eden Vali Öksüz, incelemeleri sonrası Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü, Telekom ve AEDAŞ İl Müdürlüğüne ziyaretlerde bulunarak yürütülen hizmet ve çalışmalarla ilgili kapsamlı brifing aldı.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünü ziyaretinde İl Müdürü Yunus Emre Akalın'dan kurumun çalışmalarıyla ilgili kapsamlı brifing alan Vali Öksüz, iş talepleri ve işe yerleştirmeler başta olmak üzere, engelli vatandaşlara sunulan hizmetler ve projeler, işyeri ziyaretleri, sunulan danışmanlık hizmetleri, işbaşı eğitim programları ve açılan mesleki eğitim kursları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerine Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü ile devam Vali Öksüz, yürütülen hizmet ve çalışmalarla ilgili Bölge Müdürü Mahmut Temel'den bilgi aldı.

Ziyareti sırasında Vali Öksüz'e İlimizdeki millî parklar, tabiat parkları, sulak alanlar, tabiatı koruma alanları başta olmak üzere yaban hayatı koruma ve geliştirme sahaları, orman içi su ürünleri ve avcılık faaliyetleri, yürütülen proje ve hizmetler, kurum görev alanında kalan kontrol ve denetim çalışmalarıyla ilgili kapsamlı sunum yapıldı.

Vali Öksüz, son olarak Telekom ve AEDAŞ İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, İlimizin Telekom ve Elektrik alt yapısı, yürütülen hizmetler, devam eden, planlanan yatırım ve projelerle ilgili İl Müdürü Mehmet Uludoğan ve Özgür Bulut'tan kapsamlı brifing aldı.

Burdur Valisi Türker Öksüz, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor: Hizmet ve Çalışmalar Hakkında Brifing AldıBurdur Valisi Türker Öksüz, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor: Hizmet ve Çalışmalar Hakkında Brifing AldıBurdur Valisi Türker Öksüz, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor: Hizmet ve Çalışmalar Hakkında Brifing AldıBurdur Valisi Türker Öksüz, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor: Hizmet ve Çalışmalar Hakkında Brifing AldıBurdur Valisi Türker Öksüz, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor: Hizmet ve Çalışmalar Hakkında Brifing AldıBurdur Valisi Türker Öksüz, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor: Hizmet ve Çalışmalar Hakkında Brifing Aldı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

 Mevlid-i Nebi haftası ile camiler ve din görevlileri haftası başladı
Burdur

Mevlid-i Nebi haftası ile camiler ve din görevlileri haftası başladı

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla ziyarette bulunan İl Müftüsü Ali Hayri Çelik ve beraberinde yer alan din görevlilerini kabul etti.

Burdur Valisi Öksüz'den Mevlit Kandili Mesajı
Burdur

Burdur Valisi Öksüz'den Mevlit Kandili Mesajı

Burdur Valisi Türker Öksüz, İslam Dininin çağlar üstü ve evrensel mesajını bizlere ulaştıran, insanlığa lütuf, rahmet ve güzel ahlak timsali, âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamber Efendimiz (S.A.V)'in dünyayı teşriflerinin yıldönümü olduğunu belirtti.

Vali Öksüz, Burdur İl Özel İdareyle toplantı yaptı
Burdur

Vali Öksüz, Burdur İl Özel İdareyle toplantı yaptı

Burdur İl Özel İdaresi tarafından 2024 yılı yatırım programı kapsamında yürütülen ve planlanan projeler, Vali Dr. Türker Öksüz başkanlığında gerçekleşen toplantıda masaya yatırıldı.

Burdur Bucak Melli İncir, Kültür, Sanat ve Çelenk Festivali yapıldı
Bucak

Burdur Bucak Melli İncir, Kültür, Sanat ve Çelenk Festivali yapıldı

Melli İncir Festivaline yoğun ilgi! Sanatçılar yıktı geçti Burdur'un Bucak ilçesi Kocaaliler Beldesi'nde düzenlenen 8. İncir, Kültür, Sanat ve Çelenk Festivali, Melli İnciri'nin tanıtımıyla büyük coşku içinde kutlandı.

Vali Öksüz'den teşekkür
Burdur

Vali Öksüz'den teşekkür

Burdur Valisi Türker Öksüz, Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile görev yeri değiştirilen vali yardımcıları ve kaymakamlara veda mesajı yayınladı. Detaylar burada...

 Vali Öksüz Salda Kayak Merkezi'ni Gezdi
Burdur

Vali Öksüz Salda Kayak Merkezi'ni Gezdi

Burdur Valisi Türker Öksüz, Salda Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulundu ve bölgenin kış turizmi ve yayla turizmi açısından potansiyelini değerlendirdi.