Burdurlulara Müjde Halk Çeşmeleri yeniden açıldı

Burdur'a müjde! Dereboğazı ve Tek çeşmeleri yeniden açıldı. Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, geçici olarak kapatılan çeşmelerden alınan son numunelerin temiz çıkması sonucu çeşmelerin yeniden kullanıma uygun olduğu tespit edildi.

Burdurlulara Müjde   Halk Çeşmeleri yeniden açıldı

Burdur merkezde yer alan ve birçok vatandaş tarafından içme suyu olarak kullanılan Dereboğazı ve Tek Çeşmesi, yeniden kullanıma açıldı. Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, geçici olarak kapatılan çeşmelerden alınan son numunelerin temiz çıkması sonucu çeşmelerin yeniden kullanıma uygun olduğu tespit edildi.

Çeşmelerin geçici olarak kapatılmasının ardından yapılan gerekli ıslah çalışmaları ve alınan yeni su numunelerinin uygun çıkması üzerine, Dereboğazı ve Tek Çeşmesi vatandaşların kullanımına tekrar sunuldu. Bu süreçte çeşmeleri kullanamayan Burdurlular, artık güvenle bu kaynaklardan su temin edebilecekler.

Yetkililer, çeşmelerin yeniden açılmasıyla ilgili olarak vatandaşları bilgilendirdi ve suyun güvenle tüketilebileceğini belirtti.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur Tefenni'de Feci  Kaza 1 Ölü  9 Yaralı
Burdur

Burdur Tefenni'de Feci Kaza 1 Ölü 9 Yaralı

Burdur Tefenni'de iki otomobilin çarpışması sonucu yaralanan 10 kişiden 1'i hastanede yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.Yaralılardan Dursun Özyılmaz, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Burdur'da bir evin müştemilatında çıkan yangın, eve sıçramadan söndürüldü. hasar büyük
Burdur

Burdur'da bir evin müştemilatında çıkan yangın, eve sıçramadan söndürüldü. hasar büyük

Yangın,Burdur Emek Mahallesi Çay Sokak'ta bulunan bir evin müştemilatında çıktı.

Burdur'da Trafik Denetimleri: 29 Araç ve Sürücüye Cezai İşlem Uygulandı!
Burdur

Burdur'da Trafik Denetimleri: 29 Araç ve Sürücüye Cezai İşlem Uygulandı!

Konuya ilişkin Burdur Valiliği’nden yapılan açıklamada: “Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.

Vali Öksüz' den Bucak TSO ziyareti
Bucak

Vali Öksüz' den Bucak TSO ziyareti

Burdur Valisi Türker Öksüz, Bucak TSO'yu ziyaret etti. Ziyarette, Bucak'ın ekonomik durumu ve yatırım imkanları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Murat Genç açıkladı
Burdur

Başkan Murat Genç açıkladı

'Kızılay Haftası' etkinlikleri kapsamında, 2 Kasım 2023 Perşembe günü saat 10.00'da Göker Cafe'de basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Türk Kızılay Burdur Başkanı Murat Kuş ve Burdur Genç Kızılay Başkanı Beyza Kaplan ev sahipliği yaptı. Toplantıda, Türk Kızılayı'nın faaliyetleri ve başarıları hakkında bilgi verildi.

Burdur'da 100.yıla özel coşkulu yayın
Burdur

Burdur'da 100.yıla özel coşkulu yayın

Bu hafta Burdur'da cumhuriyetin 100.yılı kutlamaları için canlı yayınlanan renk cümbüşü yaratan ''Burdur'un Nabzı, Cumhuriyet özel yayını'' kanal 15 te yayınlandı