DSİ işçi alım tarihini duyurdu

Devlet Su İşleri (DSİ) 2. Bölge Müdürlüğü İzmir'de Temizlik İşçisi olarak çalışmak üzere kadrolu kamu işçisi alımı için başvurular başladı. Başvuru için sayılı gün kaldı. Başvurular, İŞKUR üzerinden yapılabilecek.

DSİ işçi alım tarihini duyurdu

Tam zamanlı ve sürekli istihdam edilmek üzere Kadrolu Devlet İşçisi alımı için başvurular başladı. Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmak isteyen adaylar için başvuru detayları açıklandı. İşte başvuru sürecine dair tüm bilgiler...

DSİ Kadrolu Kamu İşçisi Alımı Başvuru Zamanı
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü DSİ 2. Bölge Müdürlüğü İzmir adresinde çalışacak Temizlik işlerinde görev verilecek Kadrolu Devlet işçisi alımı başvuruları 12 Temmuz 2024 tarihine kadar yapılabilecektir.

DSİ Kadrolu Kamu Personel Alımı Başvuru Belgeleri
Tam zamanlı ve Kadrolu görev yapacak Temizlik İşlerinde çalışacak kamu işçisi alımı için başvuru aşamasında adaylardan belge talep edilmeyecektir. İŞ Başı yapmaya hak kazanan adaylardan belgeler daha sonra talep edilecektir.

Kadrolu İşçi Alımı Başvuru Şartları
İzmir Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü bünyesinde görev yapacak tam zamanlı ve daimi süreli Devlet İşçisi alımı için başvuru Şartları; En Az İlköğretim mezunu olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak. En fazla lise ve dengi okul mezunu olmak. 35 Yaşını geçmemiş olmak. Bu ilana başvuru yapmak isteyen adayların Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede yaralanan kişilerden olması gerekmektedir. İŞKUR İş İlan No (00008396697).

DSİ Kadrolu Güncel İşçisi Alımı Müracaatları Nasıl Olacak?
Aday olmak isteyen ve gerekli şartları taşıyan kişiler başvurularını İŞKUR Hizmet Noktalarından bizzat, İŞKUR telefon hattı 170 numarasını arayarak ve İŞKUR internet sitesi üzerinden elektronik ortamda online olarak iş başvurularını tamamlayabileceklerdir.

Kaynak: kamu personeli alımı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

çiftçiler dikkat! Ekmediğiniz tarım arazileri  ne olacak
Burdur

çiftçiler dikkat! Ekmediğiniz tarım arazileri ne olacak

1 Eylül 2023-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında arazisinde ekim yapmayan çiftçiler bu yıl da arazinize ekim yapmazsanız kiralama süreci başlayacak.

Burdur Arıcılar Dernek Başkanı Mesut Bilgiç Gölhisar'da arıcılarla buluştu
Burdur

Burdur Arıcılar Dernek Başkanı Mesut Bilgiç Gölhisar'da arıcılarla buluştu

Kovan Desteklemelerinin Münacatlarını Alan Burdur Arıcılar dernek başkanı Mesut Bilgiç Gölhisar'da Arıcıları bilgilendirdi.

Burdur son dakika feci kaza! Trafik kazasında çok sayıda ölü ve yaralı var
Burdur

Burdur son dakika feci kaza! Trafik kazasında çok sayıda ölü ve yaralı var

Burdur-Fethiye karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi. Trafik kazası detayları haberimizde...

Son dakika haberi! Burdur'da başkana suikast girişimi
Bucak

Son dakika haberi! Burdur'da başkana suikast girişimi

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya beldesinde, Başkan İlkay Güngör'e düzenlenen suikast girişimi engellendi.

Burdur Gölhisar’da Baba ve Oğul Kurşun Yağmuru
Gölhisar

Burdur Gölhisar’da Baba ve Oğul Kurşun Yağmuru

Gölhisar’da Baba ve Oğul Kurşun Yağmuruna Tutuldu Bugün saat 19.00 sularında Gölhisar merkezde yaşanan silahlı saldırı, ilçe...halkını şok etti

Burdur Antalya karayolunda araç yangını korkuttu
Burdur

Burdur Antalya karayolunda araç yangını korkuttu

Burdur Antalya karayolu üzerinde araç yangını çıktı. Araç yangını ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.