Emeklilere duyuruldu! Hemen başvuruyu yapın

Ziraat Bankası, emekli maaşını bankaya taşıyan emeklilere ücretsiz HGS etiketi, indirimli kiralık kasa, yüksek faizli mevduat ve ücretsiz havale/EFT/FAST işlemleri gibi birçok avantaj sunuyor. Hemen başvurun, ayrıcalıklardan faydalanın!

Emeklilere duyuruldu! Hemen başvuruyu yapın

Emekli vatandaşların yüzünü güldürecek önemli bir gelişme yaşandı. Artan enflasyon ve yaşam maliyetleri nedeniyle zor günler geçiren emekliler, artık Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ücretlerinden muaf tutulacak. İşte detaylar...

Emekliler, aldıkları maaşların günün ekonomik koşullarına göre yeniden düzenlenmesini talep ederken, sosyal yardım ve destek programlarının artırılması gerektiğini vurguluyor.

Arabası olan tüm emeklileri sevindirecek haber sonunda geldi. Yıllardır ücret ödenen bir işlem artık emeklilere ücretsiz olacak. Hızlı Geçiş Sistemi'nde (HGS) alt limit fiyatlarına yapılan güncelleme duyuruldu.

Özel bir banka, müşterilerine gönderdiği mesajda, 100 TL olan alt limitin 3 Nisan'dan itibaren 175 TL olarak uygulanacağını bildirdi. Bu değişiklikle birlikte, 1. sınıf HGS ürünlerinin otoyol ve köprü geçişlerinde bakiye yetersizliği yaşanmaması hedefleniyor. Otomatik yükleme tutarı da 175 TL olarak güncellenecek. Arabası olan emeklilerin yüzünü güldürecek haber ise Ziraat Bankası’ndan geldi.

TAMAMEN ÜCRETSİZ OLACAK
Yıllardır ücret ödenen bu hizmet, Ziraat Bankası'nın promosyon kampanyasıyla birlikte artık emeklilere ücretsiz olarak sunulacak. Ziraat Bankası, emekliye ödenen promosyon tutarını artırarak arabası olan emeklilere ücretsiz hizmet sağlayacağını duyurdu.

Banka yetkilileri, "İlk kez emekli maaşı alacak müşterilerimiz, bankamızı tercih ederek bir yıl boyunca geçerli olacak avantajlardan hemen faydalanmaya başlayabilir," dedi ve yeni kampanya detaylarını açıkladı.

EMEKLİLERE SUNULAN EK İMKANLAR
Yapılan duyuruya göre, emekliye ödenen maaş promosyonu yükseltilirken, emeklilere sunulan ek imkanlar da şunlar:

Banka, emekli olup maaşını Ziraat Bankası'ndan almaya başlayan müşterilere özel kampanyalı vadeli mevduat faiz avantajı sunacak.

Bu avantajlardan yararlanmak için en yakın şubeye başvurabilir veya Ziraat Mobil ya da İnternet Bankacılığı üzerinden vadeli mevduat hesabı açabilirsiniz.

"EMEKLİLİĞİNİZDE ÜCRETSİZ HGS ZİRAAT'TE!"
Ziraat Bankası, ilk kez emekli olan ve maaşını bankadan almaya başlayan müşterilere özel ücretsiz HGS etiketi hizmeti sunacak. Bu hizmetten yararlanmak için en yakın şubeye başvurabilirsiniz.

İNDİRİMLİ KİRALIK KASA HİZMETİ
Banka, emekli müşterilere özel %25 indirimli kiralık kasa hizmeti sunuyor. Bu hizmetten yararlanmak için şubelerimize başvurabilirsiniz.

Ziraat Bankası, dijital kanallar üzerinden yapılan Havale, EFT ve FAST işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirecek.

NASIL YARARLANABİLİRSİNİZ?
Bu imkanlardan faydalanmak isteyen emeklilerin, emekli maaşlarını Ziraat Bankası'na taşımaları ve 3 yıllık maaş promosyonu sözleşmesi imzalamaları yeterli olacak.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

ÇKS'ye kayıtlı emeklilere mağduriyet yaratacak
Burdur

ÇKS'ye kayıtlı emeklilere mağduriyet yaratacak

7464 sayılı kanunla çalışmayan emeklilere verilecek olan 5 bin liralık ikramiyenin, ÇKS'ye kayıtlı emekli çiftçileri kapsamamasının mağduriyet yaratacağı belirtiliyor.

TEP Bucak İlçe Başkanlığına Osman Yavaş Atandı
Burdur

TEP Bucak İlçe Başkanlığına Osman Yavaş Atandı

Türkiye Emekliler Partisi (TEP), Bucak ilçe başkanlığına Osman Yavaş'ı atadı. Yavaş, emeklilere seslenerek parti yönetimine katılma çağrısında bulundu.

TÜM EMEK-DER Genel Başkanı Satılmış Çalışkan'dan Burdur'da açıklamalar
Burdur

TÜM EMEK-DER Genel Başkanı Satılmış Çalışkan'dan Burdur'da açıklamalar

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği (TÜM EMEK-DER) Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, emeklilerin yüzde 80'inin açlık sınırının altında olduğunu söyledi.

Bucak'ta yangın savaşçılarından genç çocuk için kan bağışı
Bucak

Bucak'ta yangın savaşçılarından genç çocuk için kan bağışı

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü Baş Temsilcisi ve Bucak iş yeri temsilcisi Orman Muhafaza Memurları ve Emeklileri Derneğini başlattığı kampanyasına destek vererek kan bağışında bulundu.

Burdur'da emekliler platformu, zammı kabul etmiyor
Burdur

Burdur'da emekliler platformu, zammı kabul etmiyor

Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu Burdur Temsilciliği üyeleri, Cumhuriyet Meydanı’nda bir basın açıklaması yaptı.

Burdur Bucak Haber - Emrullah Ünal talimatı verdi! Ücretsiz parkur hazırlık kursları başlıyor!
Bucak

Burdur Bucak Haber - Emrullah Ünal talimatı verdi! Ücretsiz parkur hazırlık kursları başlıyor!

Bucak Belediyesi, POMEM, BESYO ve Askeri Okullar sınavına hazırlanan adaylara ücretsiz parkur hazırlık kursları düzenliyor. Kurslar, uzman eğitimciler eşliğinde ve ücretsiz olarak verilecek. Başvuru tarihleri ve detayları için Bucak Belediyesi'nin web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edin.