Bucak

EN GÜZEL PENCERE, BALKON, TERAS VE BAHÇE TASARIM YARIŞMASI SONUÇLANDI

Bucak Belediyesi tarafından, ilçemiz halkının moral ve motivasyonunu artırmak, Bucak’ın yeşil dokusunu ön plana çıkarmak ve görsel kalitesi yüksek kentsel mekânların tasarlanmasına teşvik etmek amacıyla düzenlenen “En Güzel Pencere, Balkon, Teras ve Bahçe Tasarım” konulu ödüllü yarışmasına katılım 3 Haziran 2020 Çarşamba Saat 23:59’ da sona erdi.

EN GÜZEL PENCERE, BALKON, TERAS VE BAHÇE TASARIM YARIŞMASI SONUÇLANDI

Bucak Belediyesi tarafından, ilçemiz halkının moral ve motivasyonunu artırmak, Bucak’ın yeşil dokusunu ön plana çıkarmak ve görsel kalitesi yüksek kentsel mekânların tasarlanmasına teşvik etmek amacıyla düzenlenen “En Güzel Pencere, Balkon, Teras ve Bahçe Tasarım”  konulu ödüllü yarışmasına katılım 3 Haziran 2020 Çarşamba Saat 23:59’ da sona erdi.

Toplam Yarışmaya 38 kişi katılmıştır. Yarışmacıların göndermiş olduğu fotoğraflar, jüri üyelerimiz tarafından, tek tek incelendi. Jüri üyelerimiz değerlendirmeyi 4 etapta tamamladılar. 1. Etapta tüm fotoğraflar incelenerek elemelerden sonra 2. Etap’a 13 yarışmacı,  3. Etap’a 6 yarışmacı ve 4. Etap’a ise 4 yarışmacı katıldı. 4. Etapta katılan fotoğraflar her jüri üyesi 10 puan üzerinden puanlama yaparak tek tek fotoğraflar 50 puan üzerinden değerlendirilerek, 49 Puanla Burak Çağrı Mutlucan ait bahçe 1.ci sıraya almış, 39 puanla Emine Aksel Kahraman’a ait balkon 2. Sırayı almış, 38 Puanla Özge Torun’a balkon ise 3. Sırayı almıştır.

Yarışmaya katılan tüm katılımcılara, Bucak Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından lavanta Fidanı 8 Haziran Pazartesi ile 12 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar Park Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerimizce dağıtılacaktır.

İlk üç dereceye giren yarışmacılara, Park Bahçeler Müdürlüğü Atölyelerinde ve Çevre Kontrol Müdürlüğü Sıfır Atık Projesi Kapsamında Ürettiğimiz ürünler ödül olarak 8 Haziran Pazartesi ile 12 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar Park Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerimizce adreslerine teslim edilecektir.

Burak Çağrı MUTLUCAN, Piknik Masası + Sıfır Atık Gübre Emine AKSEL, Ahşap Saksı + Sıfır Atık Gübre Özge TORUN, Ahşap Uçan Çiçeklik Rafı + Sıfır Atık Gübre

1.Olan Fotoğraflar 2.Olan Fotoğraflar 3.Olan Fotoğraflar 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bucak'ta bisiklet etkinliği düzenleniyor Bisikletini kap gel
Bucak

Bucak'ta bisiklet etkinliği düzenleniyor Bisikletini kap gel

Bucak Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlediği bisiklet turuyla sağlıklı, güvenli ve çevre dostu bir yaşam için pedal çevirmeye davet ediyor. Katılın, sürpriz hediyeler kazanın!

Bucak Belediyesi kente görsellik kazandırmaya devam ediyor
Bucak

Bucak Belediyesi kente görsellik kazandırmaya devam ediyor

Bucak Belediyesi, Turba Yolu ve Otogar çevresinde gerçekleştirdiği çevre düzenleme çalışmaları ile ilçeye estetik bir dokunuş katıyor.

Bucak Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor
Bucak

Bucak Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Burdur Bucak'ta yürüyüş yolunda yapılan çalışma ile yürüyüş yolu modern tasarım ve estetik renkler ile ilçeye yeni bir soluk kazandırdı.

Başkan Gümüş vatandaşların güvenliği için kampanya başlattı!
Bucak

Başkan Gümüş vatandaşların güvenliği için kampanya başlattı!

Bucak Belediyesi, vatandaşların güvenliği için önemli bir adım attı. Araçlarınızın güvenliği için kaçırılmayacak bir fırsat. 15-16 Ağustos'ta tüm araçlara ücretsiz gaz kaçak kontrolü ve ayarı yapılacak.

Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş  Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e  iş birliği ve destek sözü verdi
Bucak

Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e iş birliği ve destek sözü verdi

Hülya Gümüş'ten Mansur Yavaş'a ziyaret! Çalışmalar ve projeleri anlattı Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve diğer yetkililerle birlikte Mansur Yavaş'ı ziyaret etti, iş birliği ve destek sözü aldı.

Bucak'ta içme suyu sorunu çözümü için  tüm imkanlar seferber edildi
Bucak

Bucak'ta içme suyu sorunu çözümü için tüm imkanlar seferber edildi

Bucak Belediyesi, Kikez mevkiindeki yeni içme suyu sondajı ile ilçenin su sorununa kalıcı çözüm bulmak için var gücüyle çalışıyor. Detaylar burada...