Jandarma'da Yeni Fırsat! Personel alımı yapacak

Jandarma Genel Komutanlığı, çeşitli meslek dallarında en az lise mezunu personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru detayları ve koşulları için hemen göz atın!

Jandarma'da Yeni Fırsat! Personel alımı yapacak

Jandarma Genel Komutanlığı, çeşitli meslek dallarından yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Adaylar, 13 Haziran itibarıyla e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilecekler.

Jandarma Genel Komutanlığı, kadrosunu güçlendirmek amacıyla 15 yeni devlet memuru pozisyonu için alım yapacağını ilan etti. Adaylar, 13 Haziran itibarıyla başvurularını yapmaya başlayabilir ve 30 Haziran 2024 tarihinde saat 23:59'a kadar sürecek olan başvuru dönemi içinde işlemlerini tamamlayabilirler. Başvuru koşulları ve detayları, kurumun resmi web sitesinde yer alan ilgili duyuruda bulunmaktadır.

Adaylar, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi'nin Personel Temin Sistemi kullanarak e-Devlet üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Posta yoluyla ya da bizzat yapılan başvurular ise geçerli sayılmayacak.

Jandarma Genel Komutanlığı'nın açık pozisyonları ve adaylarda aranan özellikler aşağıdaki gibidir:

Mütercim (Arapça): Arapça Mütercim ve Tercümanlık, Arap Dili ve Edebiyatı, ya da Arapça Öğretmenliği bölümlerinden mezun olmak ve geçtiğimiz beş yıl içinde YDS/e-YDS Arapça testinden minimum 70 puan elde etmiş olmak gerekmektedir.

Mütercim (İspanyolca): İspanyol Dili ve Edebiyatı bölümünden diploma sahibi olmak ve son beş yıl içerisinde YDS/e-YDS İspanyolca sınavından en az 80 puan kazanmış olmak şarttır.

Veteriner: Veterinerlik alanında lisans derecesine sahip olmak.

Mühendis: Çevre Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

Sosyolog: Sosyoloji veya İnsan ve Toplum Bilimleri gibi ilgili alanlarda üniversite diplomasına sahip olmak.

Hizmetli: En az lise mezunu olmak, mümkünse hijyen sertifikası veya Ev ve Kurum Temizliği Kursu sertifikasına sahip olmak tercih sebebidir.

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan Yeni Personel Alımı: Başvuru Koşulları ve Süreç Detayları

Adayların başvuru için yerine getirmesi gereken temel koşullar şunlardır: Türk vatandaşlığına sahip olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, kamu haklarından yoksun bırakılmamış olmak ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında herhangi bir kamu görevinde bulunmamak. Erkek adaylar için askerlik görevi ile ilişiği olmamak da aranan şartlardandır.

Başvurular, Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi web sitesi olan Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru sonuçları, sınav yerleri ve tarihleri gibi önemli duyurular aynı platformda yayınlanacaktır.

13 Haziran 2024'te başlayacak olan başvuru süreci, 30 Haziran 2024 tarihinde saat 23:59'da sona erecektir. Adayların, başvuru yapmadan önce ilanın tam metnini okumaları ve başvuru süresince tüm ayrıntıları dikkatle izlemeleri önem taşımaktadır.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur Belediyeler Birliği personeller alacak! İşte o  personel Şartları
Burdur

Burdur Belediyeler Birliği personeller alacak! İşte o personel Şartları

Burdur Belediyeler Birliği personel alacak! İşte o kadro... Burdur Belediyeler Birliği tarafından personel alımı yapılacak. Peki başvuru evrakları neler? Başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İş Arayanlar Buraya! Çamlaraltı Personel Alıyor!
Burdur

İş Arayanlar Buraya! Çamlaraltı Personel Alıyor!

Burdur Bucak'ta faaliyet göstermekte olan Çamlaraltı Dinlenme Tesisleri, personel alımı yapacak. İşte ilan detayları...

Mutlu Makina Eleman Arıyor! İş arayanlar Dikkat!
Burdur

Mutlu Makina Eleman Arıyor! İş arayanlar Dikkat!

Burdur'un Bucak ilçesinde faaliyet göstermekte olan Mutlu Makina bünyesinde çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacak. İlan detayları haberimizde...

Bucak'ta TG Stone bay bayan personel alımı yapacak!
Burdur

Bucak'ta TG Stone bay bayan personel alımı yapacak!

Burdur Bucak'ta faaliyet gösteren TG Stone Mermer Fabrikası, bay bayan eleman alımı yapacak. Müracaatlar için detaylar haberimizde...

İş Arayanların Dikkatine! Eleman Aranıyor! Hemen Başvurun!
Burdur

İş Arayanların Dikkatine! Eleman Aranıyor! Hemen Başvurun!

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan Gülköy Pide Salonunda çalıştırılmak üzere eleman alımı yapılacaktır. Detaylar haberimizde...

Bay ve Bayan Eleman Aranıyor! Bucak'ta Mermer Fabrikasında İş Fırsatı!
Burdur

Bay ve Bayan Eleman Aranıyor! Bucak'ta Mermer Fabrikasında İş Fırsatı!

Burdur Bucak'ta faaliyet göstermekte olan TG Stone Mermer Fabrikasında çalıştırılmak üzere bay bayan eleman alımı yapılacaktır.