Burdur

Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'da, Hülya Gümüş'ü yanından ayırmadı

Burdur Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan Millet Buluşması süresince Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Hülya Gümüş'ü yanından ayırmadı.

Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'da, Hülya Gümüş'ü yanından ayırmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur mitinginde vatandaşlara seslendi. Burdurlulara söz veren Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs'ta ülkeye huzur getireceklerini ifade etti.

HAVAALANINDA KARŞILADI

Burdur'da yapılan Millet Buluşması için Isparta'ya gelen Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş, ilk olarak havaalanında karşılandı. Karşılama töreninde yer alan Milletvekili adaylarından Hülya Gümüş, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na çiçek takdim etti.

Burdur Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan Millet Buluşması süresince CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş'ü yanından ayırmayan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Hülya Gümüş'ün kadınların ve gençlerin sesi olacağını belirtti.

"HÜLYA'YI ANKARA'DA GÖRMEK İSTİYORUM"

Meydanda CHP Milletvekili adayları takdim edilirken, genç ve kadın aday Hülya Gümüş'ü yanına çağıran Kılıçdaroğlu, kendisini Ankara'da görmek istediğini, bu nedenle ara vermeden çalışmalarına devam etmesini istedi.

TEŞEKKÜRLER BURDUR HALKI

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Hülya Gümüş ise "CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'ı karşıladık. Burdur'da Millet Buluşması'nda coşkulu vatandaşlarımızla buluştuk. Teşekkürler Burdur! Birleşe birleşe kazanacağız." İfadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'da, Hülya Gümüş'ü yanından ayırmadıKemal Kılıçdaroğlu Burdur'da, Hülya Gümüş'ü yanından ayırmadıKemal Kılıçdaroğlu Burdur'da, Hülya Gümüş'ü yanından ayırmadıKemal Kılıçdaroğlu Burdur'da, Hülya Gümüş'ü yanından ayırmadıKemal Kılıçdaroğlu Burdur'da, Hülya Gümüş'ü yanından ayırmadı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bucak Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor
Bucak

Bucak Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Burdur Bucak'ta yürüyüş yolunda yapılan çalışma ile yürüyüş yolu modern tasarım ve estetik renkler ile ilçeye yeni bir soluk kazandırdı.

BURDUR  BUCAK'TA LİMOBRAMA MERMER BÖLGESEL ATIŞ YARIŞMASI YAPILDI
Bucak

BURDUR BUCAK'TA LİMOBRAMA MERMER BÖLGESEL ATIŞ YARIŞMASI YAPILDI

Bucak'ta bölgesel atış yarışması! Trap atışlarına yoğun ilgi, işte kazananlar Burdur Bucak'ta düzenlenen 7. Bölgesel Atış Yarışması'nda kıyasıya mücadele yaşandı. Şampiyonlar belli oldu! Yarışmanın tüm detayları için tıklayın.

Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş  Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e  iş birliği ve destek sözü verdi
Bucak

Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e iş birliği ve destek sözü verdi

Hülya Gümüş'ten Mansur Yavaş'a ziyaret! Çalışmalar ve projeleri anlattı Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve diğer yetkililerle birlikte Mansur Yavaş'ı ziyaret etti, iş birliği ve destek sözü aldı.

Bucak tek yürek oldu
Bucak

Bucak tek yürek oldu

Bucak'ta Euro 2024 heyecanı Cumhuriyet Meydanı'nda dev ekranda yaşandı! Türkiye ve Çekya arasındaki kritik maçta milli takımımız 2-1 galip gelerek son 16 turuna yükseldi.

CHP Grup Sözcüsü Özcan Duran ve Belediye Başkanı Hülya Gümüş Açıklama Yaptı
Burdur

CHP Grup Sözcüsü Özcan Duran ve Belediye Başkanı Hülya Gümüş Açıklama Yaptı

Bucak Belediyesi'nde geçtiğimiz hafta belediye binasına asılan borç pankartı ile ilgili CHP Grup Sözcüsü Özcan Duran ve Belediye Başkanı Hülya Gümüş açıklamalarda bulundu.

Gümüş Teke Yöresi 9. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı Açılışında
Burdur

Gümüş Teke Yöresi 9. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı Açılışında

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Burdur Teke Yöresi 9. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı'nın açılış törenine katıldı.