Bucak

MEHMET AKİF ERSOY UNUTULMADI

Bucak'ta 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı yapıldı.

MEHMET AKİF ERSOY UNUTULMADI

Bucak’ta 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı yapıldı. Bucak Kültür Merkezinde gerçekleşen programa;

Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Gün Şafak Karartı, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe, Bucak İlçe Mili Eğitim Müdürü Neşet Yazar, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının akabinde başladı. Açılış konuşmasını yapmak üzere Bucak Hüseyin Türker Orta Okul Müdürü Bekir Canavar sahneye çıktı. Bucak Hüseyin Türker Orta Okul Müdürü Bekir Canavar’ın Açılış Konuşmasının ardından, Bucak’ta Komposizyon yarışmasında derece giren ve birinci olan Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi öğrencisi Özgül Yıldırım, dereceye giren kompozisyonunu okudu. Programın devamında, Bucak’ta düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren ve birinci olan Bucak Boğazköy Veysel Mutlu Orta Okulu öğrencisi Sıla Sicimli şiirini okudu. Şiir ve Kompozisyonların okunmasının ardından, ilçede düzenlenen kompoziyon,şiir ve resim yarışmalarında derece giren öğrenciler ödüllerini aldılar. Hüseyin türker orta okulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu İstiklal Marşı’nı Biz Böyle Yazdık” adlı tiyatro oyunu sahnelendi ve program sonlandı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur MAKÜ TÜBİTAK projelerindeki başarısını sürdürüyor
Burdur

Burdur MAKÜ TÜBİTAK projelerindeki başarısını sürdürüyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), TÜBİTAK projelerindeki başarılarına bir yenisini ekledi. Prof. Dr. Özkan ŞİMŞEK’in yürüttüğü proje TÜBİTAK 1001 programı tarafından desteklenmeye değer bulundu.

Burdur MAKÜ üniversite tercihi yapacak öğrencilere kapsamlı rehberlik hizmeti sunuyor
Burdur

Burdur MAKÜ üniversite tercihi yapacak öğrencilere kapsamlı rehberlik hizmeti sunuyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, üniversite tercihi yapacak öğrencilere kapsamlı rehberlik hizmeti sunuyor. Detaylı bilgi için Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi'ndeki tanıtım standını ziyaret edin.

Burdur Haber - 'İstiklal Marşımız, Milletimizin Ortak Sesi ve Vicdanıdır'
Burdur

Burdur Haber - 'İstiklal Marşımız, Milletimizin Ortak Sesi ve Vicdanıdır'

Burdur Valisi Türker Öksüz, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programında yaptığı konuşmada, İstiklal Marşı'nın önemini vurgulayarak, 'Bağımsızlığımıza olan tutkumuzun, Vatanımıza ve mukaddesatımıza olan bağlılığımızın güçlü ifadesi olan İstiklal Marşımız, Türk Milletinin ortak sesi ve vicdanı olarak ilelebet söylenmeye devam edecektir.' dedi.

Burdur Haber - Basın Akademisin ilk konuğu  Muhammed Ahmet Öcal oldu
Burdur

Burdur Haber - Basın Akademisin ilk konuğu Muhammed Ahmet Öcal oldu

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MKAÜ), medya ve gazetecilik alanında uzman kişileri öğrenci, akademisyen ve basın mensuplarıyla buluşturmak için Basın Akademisi programlarına başladı. İlk programda TRT Antalya Haber Müdürü Muhammed Ahmet Öcal, haber yazımı ve teknikleri hakkında bilgiler verdi.

MAKÜ, Kurumsal Akreditasyon Sürecine Hazırlanıyor
Burdur

MAKÜ, Kurumsal Akreditasyon Sürecine Hazırlanıyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), kurumsal akreditasyon süreci için çalışmalarını sürdürüyor. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, bu sürecin üniversiteye önemli değerler kazandıracağını ifade etti.

MAKÜ, öğrencilere girişimcilik yolculuğunda eşlik ediyor
Burdur

MAKÜ, öğrencilere girişimcilik yolculuğunda eşlik ediyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), MAKÜ-BAKA Teknokent ve Teknoloji Transfer Ofisi birimleri tarafından öğrencilere yönelik olarak girişimcilik eğitimleri ve danışmanlık hizmetleri veriyor.