Milletvekillerinden DSİ Yatırımları Açıklaması

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur DSİ yatırımları ile ilgili açıklamada bulundular

Milletvekillerinden DSİ Yatırımları Açıklaması

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur DSİ yatırımları ile ilgili açıklamada bulundular.

“ÇELTİKÇİ’de TAŞKIN KORUMA İNŞAATLARI TAMAMLANDI”

Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur yaptığı açıklamada “ Devlet Su İşleri 183. Burdur Şubesi tarafından Çeltikçi İlçemiz Taşkın Koruma 1. Grup İnşaatı işi kapsamında; Çeltikçi İlçe Merkezi Taşkın Koruma ve Çebiş Köyü Taşkın Koruma İnşaatları tamamlanarak kesin kabul işlemleri yapıldı. Çeltikçi İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandılar.

“BUCAK İLÇESİNDE İÇME SUYU SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Bucak İlçesinde içme suyu sıkıntısı yaşanmaması için çalışmalar gerçekleştirildiğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Bucak İlçemizde önümüzdeki yıllarda içme suyu sıkıntısı yaşanmaması için çalışmalar sürüyor. Bu kapsamında DSİ 18/ 11. Sondaj Şube Müdürlüğünce İlçesi İçmesuyu temin etmek için çalışmalar devam etmektedir. Bu kapsamında Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüz tarafından master planı çalışmaları da sürmektedir.” şeklinde belirttiler.

“SÖĞÜT’TE YAPIMI TAMAMLANAN GÖLETLE 2 Milyon 700 Bin TL GELİR ARTIŞI BEKLENMEKTE”

Söğüt Beldesinde sulama ihtiyacını tamamlanması için yapımı tamamlanan göletle ilgili açıklama yapan Milletvekilleri Özçelik be Uğur “Söğüt Beldemiz 8.760 dekar tarım arazisinin sulama ihtiyacını karşılayan ve 2.77 milyon m3 su biriktirme hacmine sahip olan Söğüt 2 Göletinde sular hızla yükselmeye devam ediyor. Yapımı tamamlanan Baraj ile Milli ekonomi ve Bölge halkına 2 milyon 700 Bin Türk Lirası gelir artışı hedeflenmektedir. Çalışkan Söğüt halkımıza hayırlı olsun. ” dediler.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

AK Parti Burdur'da 4 ilçeye yeni başkan İşte yeni başkanlar
Burdur

AK Parti Burdur'da 4 ilçeye yeni başkan İşte yeni başkanlar

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Karamanlı, Çeltikçi, Altınyayla ve Çavdır ilçelerine yeni ilçe başkanlarının atandığını duyurdu. İlçelere yapılan atamalar ve yeni başkanların isimleri haberimizde.

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz  "Sen, ben siyasetine meydan okuyorum, şimdi hizmet zamanı"
Burdur

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz "Sen, ben siyasetine meydan okuyorum, şimdi hizmet zamanı"

Sen, ben siyasetine meydan okuyorum, şimdi hizmet zamanı AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Kanal 15’teki programda seçim sonrası hizmet odaklı çalışmalara vurgu yaptı. Korkmaz, "Artık hizmet zamanı, halk bizden icraat bekliyor" dedi.

AK Parti Burdur geçtiğimiz hafta içinde TBMM’nin tatil olması ile birlikte tam saha çalışmaları hızlandırdı.
Burdur

AK Parti Burdur geçtiğimiz hafta içinde TBMM’nin tatil olması ile birlikte tam saha çalışmaları hızlandırdı.

Burdur'da AK Parti hız kesmiyor! İlçe ilçe dolaşıyor AK Parti Burdur İl Başkanı ve Milletvekilleri, Burdur'un her köşesinde vatandaşlarla buluşuyor. İlçe ziyaretleri ve toplantılarla dolu bir hafta nasıl geçti?

Önceki Dönem Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya  Acil Ameliyat Oldu
Burdur

Önceki Dönem Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya Acil Ameliyat Oldu

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Sebahattin Akkaya'nın koroner bypass ameliyatı sonrası evinde istirahat ettiğini açıkladı. Geçmiş olsun dileklerini iletti.

Burdur İli Çavdır İlçe Entegre Hastanesinde çalışmalar süratle devam ediyor
Çavdır

Burdur İli Çavdır İlçe Entegre Hastanesinde çalışmalar süratle devam ediyor

Burdur İli Çavdır İlçe Entegre Hastanesinde çalışmalar süratle devam ediyor AK Parti Burdur İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Çavdır ilçemize yapımına başlanan 10 yataklı ilçe entegre hastanesindeki çalışmaların hızla devam ettiği müjdesi verildi.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı'nın 31 Mart Seçimleri Değerlendirmesi
Burdur

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı'nın 31 Mart Seçimleri Değerlendirmesi

Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, seçim sonuçlarına göre belediye meclisleri ve il genel meclislerinde Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir işbirliği sağlanamadığını belirtti.