Bucak

TBE Bucak Koleji Müdürü Selim Değer Açıklamada Bulundu

Dün NNC Haber'de yer alan haber üzerine Türkiye Bilim Evleri Bucak Koleji Kurucu Müdürü Selim Değer açıklamalarda bulundu.

TBE Bucak Koleji Müdürü Selim Değer Açıklamada Bulundu

Dün NNC Haber’de yer alan haber üzerine Türkiye Bilim Evleri Bucak Koleji Kurucu Müdürü Selim Değer açıklamalarda bulundu.

“VATANDAŞIN TEREDDÜTLERİNİ GİDERELİM”

Müdür Selim Değer, NNC Medya’ya yaptığı açıklamada “Bucak’ımıza kazandırdığımız okulumuzda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım. Bu okul hepimizin. Dün akşamüstü yayınlanan haberi bende üzülerek okudum. Vatandaşlarımızı bu tereddütlerini, sizlerle paylaşmış, söz konusu haberde de bunlar yer almıştır. İyi bir eğitim verebilme adına her türlü ayrıntıyı düşündüğümüz bu okulda bunları atladığımız herhalde düşünülemez.

BAZ İSTASYONU KONUSUNDA GEREKLİ İŞLEMLERE BAŞLADIK

Haberinizde yer alan baz istasyonu konusunda biz de gerekli işlemlerimize başladık.Bahsi geçen Baz istasyonu gördüğünüz gibi okul bahçemizin dışındaki komşu arsada. Gerekli yasal şartları sağlıyor. Baz istasyonunun buradan kaldırılması için de girişimlerde bulunuyoruz. Bu istasyonların zararlı oldukları konusundaki yaygın söylemler de kişilerin konuya hakim olmamaları, bilgi eksikliği veya yanlış bilgiden kaynaklanıyor. Aslında baz istasyonları herkesin kendi cebinde diyebiliriz”diye konuştu.

ELEKTRİK HATTI OKUL BAHÇESİNDEN AYRILDI

“Yine haberde yer alan elektrik hattı bulunan alanı sizin haberinizi dikkate alarak okul bahçemizden ayırdık ve burası devlet tarafından yeşil alan olarak terkedilen kısımdır.Bizde burayı öğrencilerin kullanım dışı güvenlik duvarıyla çevirerek amacına uygun botanik bahçe olarak koruma altına aldık.

İNŞAAT DEVAM EDİYOR,EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

İnşaatın devam etmesi hususunda ise evet peyzaj çalışmalarımız devam ediyor en kısa zamanda tamamlayacağız. Hatta 21 Eylülde Bucak geneli lise ve ortaokul öğrencilerimize yönelik ücretsiz seviye tespit sınavı yapacağız. Tüm öğrencilerimizi okulumuza bekliyoruz.

NNC MEDYA’YA HABER İÇİN TEŞEKKÜR

NNC Medya’ya da haberiniz ve uyarılarınız için teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Ulusal Matematik Şampiyonası başvuruları başladı
Burdur

Ulusal Matematik Şampiyonası başvuruları başladı

23-24 Şubat 2024 tarihlerinde Burdur'da gerçekleştirilecek olan Ulusal Matematik Şampiyonası'na başvurular başladı. Sınavın 1.aşaması Gökyüzü Özel Bucak Koleji'nde yüz yüze olarak düzenlenecek.

Bucak'ta eğitime yeni bir soluk: Gökyüzü Özel Bucak Koleji
Bucak

Bucak'ta eğitime yeni bir soluk: Gökyüzü Özel Bucak Koleji

Gökyüzü Özel Bucak Koleji, deneyimli kadrosu ve modern eğitim anlayışıyla Bucak ilçesinde eğitime yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

Gökyüzü Özel Bucak Koleji Bucak'ta açılıyor
Bucak

Gökyüzü Özel Bucak Koleji Bucak'ta açılıyor

Gökyüzü Özel Bucak Koleji, yarın Bucak'ta görkemli bir açılış töreni ile hizmete girecek.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI
Bucak

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

TBE İLE ARMAN AKADEMİ KİTAP EVİ'NİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞUN SINAVDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRDİ Burdur’un Bucak İlçesi’nde TBE Bucak Koleji ile Arman Akademi kitap evi’nin ortaklaşa düzenlediği Türkiye Geneli deneme sınavında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

TBE Bucak Şubesi Sınavı 21 Eylül’de Yapılacak
Bucak

TBE Bucak Şubesi Sınavı 21 Eylül’de Yapılacak

Bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan ve 10 bin metrekarenin üzerinde kapalı alanıyla bölgenin en büyük özel okullarından biri olan Türkiye Bilim Evleri Bucak Koleji 21 Eylül 2019 Cumartesi günü yapacağı sınav ile kapılarını eğitim vereceği öğrenciler için açıyor.

Burdur Bucak 17 Eylül 2024 Salı elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Bucak

Burdur Bucak 17 Eylül 2024 Salı elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Burdur Bucak 17 Eylül 2024 Salı günü elektrik kesintisi var mı? Burdur Bucak'ta elektrikler kesilecek mi? Burdur Bucak'ta yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...